Hansa FCMX581009, aragaz mixt pe inox

Hansa FCMX581009 este un aragaz mixt de dimensiuni normale (lățime de 50 cm) adresat celora interesați de un aparat cu plită pe gaz (are 4 arzătoare) și cu cuptor electric. Plita dispune de aprindere electrică așa încât să nu trebuiască să vă folosiți de o brichetă pentru a aprinde aragazul, aprinderea se face doar cu o singură mână.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e foarte dotat: curățare cu abur, grill etc. Din imaginea alăturată puteți vedea că acest model e unul pe inox și nu per argintiu, iar timerul este unul mecanic.

Cuptorul electric are și avantajele sale, adică coacere uniformă, nu are loc o ardere de gaze (care nu e sănătoasă) și are curățare cu ajutorul aburului. E un aparat cu design premium, iar acest lucru se vede nu doar din brand, ci și din materialele premium care se folosesc, adică inox și altele.

Aparatul e unul de dimensiuni normale și se vede ușor din imaginea prezentată mai sus. Spre deosebire de alte aparate de genul acesta vine cu tehnologie CoolDoor3, adică partea exterioară a ușii se menține rece în timpul folosirii. Curățarea cu ajutorul aburului este des întâlnită și merită folosită ori de câte ori vreți să curățați mai ușor interiorul. Din imagine nu se vede dar în partea inferioară este prezent un sertar pentru depozitare vaselor și ustensilelor.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand de top, cuptorul electric, eficiența energetică (are clasa A), grătare din fontă, sertarul inferior pentru vase și că la plită are aprindere electrică.
Contra ar fi că nu are capac din sticlă transparentă, ci este din metal (depinde și de preferințe).

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate decent și care să nu coste prea mult atunci acest model Hansa FCMX581009 ar fi recomandarea mea. Pe lângă numeroasele funcții acest aparat are și grill (acesta te va ajuta să prepari mâncarea preferată atunci când afară nu e vreme de grătar).

Te-ar mai putea interesa