Indesit IS5G1PMWE, aragaz cu capac din sticlă

Aragazul pe gaz Indesit IS5G1PMWE este un model recent lansat și care are un aspect plăcut, iar capacul din sticlă pentru plită chiar arată bine în comparație cu cel din tablă de pe alte modele. Se adresează celor care nu au mult spațiu deoarece are o lățime de numai 50 cm. Un model cu lățime mai mare poate avea un preț ceva mai piperat, dar ar mai fi și cele cu alimentare mixtă, adică cuptorul este electric. Sunt utilizatori care își doresc un cuptor mai performant, dar mai sunt și cei care vor un singur tip de alimentare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este bine împărțit, butoanele pentru arzătoare sunt așezate pe lateral și în centrul avem butoanele care țin de cuptor. Aici mă refer la cel pentru selectare temperaturii și celălalt este un timer mecanic. Sunt și câteva funcții interesante care pot fi folosite zilnic – aprindere electrică și iluminare cuptor. Arzătoarele sunt cele clasice și sunt acoperite de grătare din oțel emailat, pentru o curățare mai ușoară. Puterea lor diferă în funcție de mărime dar și nivelul setat din butoanele prezente în partea frontală.

Dacă sunteți un utilizator mai pretențios, atunci v-aș recomanda un aragaz mixt după cum am și menționat anterior, însă este necesară o priză liberă pentru că acel cuptor are un consum considerabil.

Păreri pro și contra

Cuptorul poate fi curățat ușor chiar dacă îi lipsește funcția de autocurățare, sticla de pe ușa cuptorului poate fi îndepărtată ușor pentru curățare. Puteți alege cu ușurință nivelul arzătoarelor dar și temperatura din cuptor, iar datorită timerului nu mai trebuie să supravegheați aparatul. Alte aragazuri vin cu un timer digital care este puțin mai vizibil, dar utilitatea este aceeași. Gata, nu mai sunt necesare chibrituri deoarece avem aprindere electrică și poate fi acționată prin apăsarea butonului (aparatul are un cablul de alimentare pentru această funcție).

Indesit IS5G1PMWE vine cu puține accesorii, dar consider că sunt de ajuns: grătar, tavă și capacul din sticlă. Capacul din tablă nu artă la fel de bine ca și cel din sticlă care este și transparent.

Te-ar mai putea interesa