Arctic AEM5611DTLA, aragaz mixt pe antracit

Un aragaz cu un raport calitate/preț bun este acest Arctic AEM5611DTLA, care are și dotări destul de interesante. Mulți din voi îl doriți pentru că arată bine sau poate vă place doar culoarea care se asortează cu restul aparatelor. Panoul de control are ceva mai multe butoane deoarece are numeroase dotări și poate că generațiile următoare o să vină și cu un panou de control digital restrâns ca să nu mai vedem chiar atât de multe butoane. Fiecare dintre acele butoane are un rol: patru pentru pentru plită, timer, programe cuptor și selector temperatură pentru cuptor.

Nu merită să alegeți un aragaz complet pe gaz deoarece nu oferă rezultate la fel de bune, cuptorul electric încălzește uniform și preparatele nu se vor arde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită pe gaz oferă un randament bun și doar una electrică cu inducție poate concura cu aceasta. Dacă vă permite spațiul, puteți alege un aragaz cu lățime de 60 cm și cuptorul devine mult mai spațios. Veți vedea că este un aparat destul de apreciat și care va impresiona la multe capitole. Dacă din anumite puncte de vedere nu vă este pe plac, atunci alegeți un aragaz diferit de la acest brand.

Designul modern cu finisaj pe antracit/negru este destul de rar și este cu totul diferit față de cel clasic pe alb. Dacă vă doriți ceva nou și care să vă placă, atunci cu siguranță aveți nevoie de o bucătărie mai bine echipată.

Păreri pro și contra

Este suficient de încăpător chiar dacă are o lățime de 50 cm, iar acest aspect este mai vizibil la plită. Este echipat cu arzătoare cu eficiență ceva mai mare și mâncarea va fi gătită mult mai rapid. Puteți viziona preparatele din cuptor cu ajutorul iluminării interioare și se poate seta timerul dacă știți timpul necesar preparării rețetei. Arzătoarele se aprind ușor fără a mai folosi chibrituri deoarece are aprindere electrică, dotare care devine tot mai populară.

Bineînțeles, Arctic AEM5611DTLA nu are cel mai avansat cuptor, însă pentru acest buget este de ajuns. Acest aragaz se poate asorta chiar și cu aparate de culoare neagră sau poate nu țineți cont de restul.

Te-ar mai putea interesa