Indesit INNEX BWSE71295XWSVEU, păreri model cu Push&Go

Indesit INNEX BWSE71295XWSVEU este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 7kg, iar lucruri deosebite ar fi faptul că e slim și că poate spăla pentru 3-4 persoane. Push&Go înseamnă a aparatul poate să înceapă spălarea în două secunde.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat compact de la un producător recunoscut la nivel mondial.
Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul cu un aspect caracteristic Indesit.

Indesit INNEX BWSE71295XWSVEU

Păreri pro și contra

Modelul BWSE71295XWSVEU de la Indesit este una cu un design compact (44x60x85 axlxî cm), motiv pentru care este considerată slim. Asta în ciuda faptului că are capacitate de 7 kilograme.
Eficiența energetică a aparatului e una foarte bună deoarece are clasa B. Spre exemplu, în program standard consumul e de 0,516 kWh. Pe eticheta energetică este specificat un consum de 52 kWh la 100 de spălări.
În privința nivelului de zgomot trebuie să scriu că acest model nu e unul gălăgios. Nivelul de zgomot e de 78 decibeli la spălare.
Despre Push & Go mai trebuie adăugat că e pentru spălarea zilnică a 4kg de rufe în 45 minute. Spălarea se face la 30 grade.
La mașinile de spălat moderne un lucru normal e ca resursele să fie ajutate în funcție de cantitate. Acest lucru îl întâlnim și la modelul de față prin intermediul facilității WaterBalance Plus care presupune ajustarea consumului de resurse în funcție de ciclul de spălare.

Din păcate nu are funcție de uscare și nici nu e smart. Dacă neaparat vreți un uscător atunci vă recomand unul cu pompă de căldură precum Bosch WTH85205BY.

Despre Indesit trebuie să scriu este un producător european cu sediul În Fabriano, Italia. Acesta e al doilea producător european ca mărime.
Verdictul meu referitor la modelul acesta e că își merită banii dacă vreți ceva calitativ. Pe piață sunt mai multe modele de mașini de spălat de 7kg, dar acesta se evidențiază cu programul zilnic, că e slim și că are un consum mic de resurse.

Te-ar mai putea interesa