Indesit INNEX BWE91485XWSEUN, model 9kg cu Push&Go

Indesit INNEX BWE91485XWSEUN e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kg care vine ca o alternativă la modelul BWE81485XWSEEN care are 8kg. E un model apărut recent pe piață, iar din această cauză vine cu o multitudine de dotări utile și care sunt de generație nouă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător italian care are o lungă istorie și e respectat. Istoria Indesit începe din 1930.
Pe panou de comandă o vă vedem inscripții precum „Push-Go 2 sec”, InverterMtor și „start pause”. Acestea fiind printre principalele facilități oferite de aparat.

Păreri pro și contra

Modelul Indesit INNEX BWE91485XWSEUN vine cu o multitudine de lucruri utile printre care le-aș aminti pe cele de mai jos:
– Capacitatea mare de 9 kilograme care face aparatul potrivit pentru o familie de 4-5 persoane care spală frecvent.
– Vine cu sistem pentru detectarea cantității din cuvă și a tipului țesăturii, iar în felul acesta sunt ajustate resursele. Acest sistem poartă numele de Water Balance Plus și e întâlnit și la alte modele de la Indesit.
– Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa B cu un consum de 57 kWh la 100 cicluri. Dacă vă interesează în detaliu consumul de apă atunci trebuie să știți că e de 50 litri per ciclu.
– Motorul care echipează aparatul e unul inverter, adică precum la restul mașinilor de spălat din ziua de azi.
Din păcate nu e un model smart deoarece nu oferă posibilitatea controlului de pe un telefon. Dar, are „start-pause” care presupune faptul că se pot adăuga rufe chiar dacă aparatul a început să spele.
Nu are nici uscător incorporat, iar din această cauză aș recomanda să vă achiziționați și un uscător cu pompă de căldură.

Dacă vreți un aparat de calitate atunci trebuie să luați în calcul acest model de la Indesit deoarece e ușor de folosit și vă va economisi mult curent și apă prin tehnologiile de generație nouă care le are incorporate.

Te-ar mai putea interesa