Indesit INNEX BWE81485XWSEEN, model cu Water Balance Plus

Indesit INNEX BWE81485XWSEEN e o mașină de spălat rufe modernă pentru o familie de maxim 4 persoane care spală frecvent.
Vine cu lucruri standarde întâlnite la alte mașini Indesit, precum Inverter Motor și Push&Go (adică pornirea spălării aparatului în 2 secunde).

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o multitudine de facilități utile care ne ajută să spălăm rapid o cantitate mare de rufe.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu buton „start/pause”, adică se poate opri funcționarea aparatului pentru adăugarea de rufe, chiar dacă aparatul a început să spele.

Păreri pro și contra

Modelul Indesit INNEX BWE81485XWSEEN e unul cu o eficiență energetică superioară – clasa B. Consumul per ciclu e de circa 0,77 kWh, iar la 100 cicluri e de circa 54 kWh.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar printre acestea se numără următoarele:
– Capacitatea mare de încărcare. Aceasta e de 8kg și face ca aparatul să fie unul potrivit pentru o familie de maxim 4 persoane.
– Motorul care echipează aparatul e unul avansat, fiind vorba despre unul inverter.
– Are numeroase programe (16), printre care se numără cel Rapid de 30 minute și cel Eco 40-60.
– Nivelul de zgomot la spălare e mic, fiind de 52 decibeli.
– BWE 81485X WS EE N vine cu Water Balance Plus, adică cu o facilitate care permite ajustarea resurselor în funcție de cantitatea de rufe și tipul țesăturii. În felul acesta sunt economisite resurse (apă, curent și timp), iar rufele vor fi mai durabile.
Din nefericire acest model nu e unul slim, dimensiunile sale fiind unele de 63x60x85 axlxî cm, iar greutate e de 67 kilograme.
Nici nu e un model smart, iar din această cauză nu se poate interacționa cu el de pe un telefon mobil ori alt dispozitiv smart.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că-și merită banii dacă vreți un aparat de calitate de la un producător italian.

Te-ar mai putea interesa