Indesit INFC9 TO32X, combină frigorifică pe inox

Combina frigorifică este o alegere ceva mai mare decât un frigider, dar sunt mai multe tipuri de aparate frigorifice. Indesit INFC9 TO32X este un exemplu foarte interesant întrucât oferă o carcasă din inox, adică vorbim de un material superior ca aspect. Bineînțeles, se întreține diferit și nu are finisaj anti-amprentă, însă poate că nici nu sunteți o persoană foarte pretențioasă. Arată destul de bine și se poate observa din imaginea de prezentare că are mânere integrate și un control electronic pe ușă. Dacă vă doriți o bucătărie modernă cu aspect minimalist, atunci un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească.

Se vede că are o adâncime ceva mai mare (67 cm) însă poate că veți alegeți să o montați lângă mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se laudă cu o clasă energetică foarte bună – Clasa E, consumul anual fiind de numai 254 kWh. Frigiderul oferă spațiu pentru numeroase articole indiferent de mărime și tip. Poate că din imaginea de sus nu se vede, dar combina oferă numeroase rafturi și suporturi, mai precis: 5 rafturi și 4 suporturi.

Temperatura se reglează foarte ușor prin intermediul unei interfețe foarte prietenoase. Are o înălțime destul de mare și poate că trebuie să vă asigurați să aveți o bucătărie potrivită pentru acest aprat, dar și o ușă suficient de mare (cu ambalaj, aparatul este mai lat).

Păreri pro și contra

Merită să o alegeți datorită sistemului de răcire Total No Frost, adică și frigiderul beneficiază de același sistem de răcire avansat. Veți vedea că este inscripționat la interior dar mai sunt și alte caracteristici speciale care trebuie menționate. Una dintre ele este cutia specială denumită Flexi Use Box care este perfectă pentru a ține alimente proaspete precum carnea sau chiar și prăjitură. Este loc și pentru sticle deoarece are un raft special și nu veți mai înghesui apa pe suportul de jos al ușii.

Indesit INFC9 TO32X vine cu un panou de control touch și este normal să-l aibă deoarece vorbim de un buget mai generos (în jur de 2000 lei). Să nu uităm nici că este vorba de un aparat de la un brand de top și clienții sunt foarte mulțumiți de alegere.