Midea MDRE353FGF01, combină frigorifică incorporabilă Total No Frost la super preț

Midea MDRE353FGF01 este o combină frigorifică apărută recent pe piață și care se evidențiază cu posibilitatea de a fi incorporată, garanția mare și că e Total No Frost (la frigider cât și la congelator). Are o înălțime de 179 cm, iar din această cauză se adresează celora care au o bucătărie mai înaltă și care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente (volumul e de 248 litri).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine la interior și oferă specificații foarte bune.

Aparatul MDRE353FGF01 de la Midea e unul cu un volum net de 248 litri (congelatorul e unul de 68 litri, iar frigiderul e unul de 180 litri) și cu un consum anual de 280 kWh. Nu e prea gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 41 decibeli, dar este loc de mai bine. Poate fi poziționat oriunde dacă aveți corpul de mobilier potrivit, dar nu se poate incorpora în perete ca un side by side pentru că nu are un design exterior. Congelatorul e unul cu 3 compartimente (transparente) și cu o capacitate de congelare de 3.5 kilograme la 24 de ore.

La frigider vine cu patru rafturi (ajustabile) din sticlă și suporturile de pe ușă sunt numai trei. Aer un panou de control modern care iasă destul de ușor în evidență. Compartimentul pentru fructe/legume are un design plăcut cu o dungă verde. Vedem că suportul de jos de pe ușă are un accesoriu verde care face ca sticlele să fie mai stabile pe acesta.

Pentru achiziția acestui model ar fi că poate fi incorporat, prezența Full No Frost și volumul mare pentru un aparat incorporabil. Dacă acest model e prea înalt ori nu are vreo facilitate de care aveți nevoie atunci puteți alege și un alt tip de model.

Contra achiziției ar fi prețul, însă și așa nu sunt multe alternative deoarece nu vorbim de un model standard.

Un aprat frigorific clasic costă mai puțin deoarece este o cere mai mare, plus că nu este un cost atât de mare pentru a-l fabrica.

Te-ar mai putea interesa