Indesit INFC9 TI21X, model clasa F cu Total No Frost

Indesit INFC9 TI21X e o combină frigorifică premium pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcțional și cu tehnologii la zi. Cel mai mult vă va ajuta tehnologia No Frost care presupune răcire fără producere de gheață așa încât dezghețarea ambelor compartimente să se facă automat.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Se poate vedea din imaginea de alături că e unul de culoare gri precum modelul de la Arctic.
Observați că mânerele sunt unele integrate așa încât aspectul să fie unul minim.

Păreri pro și contra

Modelul Indesit INFC9 TI21X are niște dimensiuni de 60x68x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 74 kilograme. Dacă vi se pare că e prea mare atunci puteți merge înspre un model Arctic de 185cm.

Nu are dozator de apă sau gheață, dar vine cu Total No Frost care e cunoscut și ca Full No Frost. Acesta e cunoscut popular ca fiind un sistem fără gheață.

Clasa de eficiență energetică e F cu un consum de 317 kWh pe an. Pe eticheta energetică e precizat și nivelul de zgomot maxim de 40 decibeli. E vorba despre un zgomot deloc mare.

Ceva interesant e că se precizează că toate piciorușele sunt ajustabile. Acest lucru se va dovedi util în cazul în care aveți podeaua care nu e dreaptă.

Compartimentarea e una realizată bine cu congelator care are 3 compartimente, frigider cu 4 rafturi și un compartiment fructe-legume. Pe ușă are 5 rafturi pentru diverse produse. Ar trebuie să adaug că are și un raft special din sârmă pentru sticle (în special sticle de vin).

De final trebuie să scriu că acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva funcțional și ușor de folosit de una un brand cunoscut.

Te-ar mai putea interesa