Hansa BOEI684721, cuptor incorporabil cu autocurățare catalitică

Dacă v-ați săturat de alegeri ieftine sau de aragazuri, atunci a sosit timpul pentru a face o alegere diferită. Hansa BOEI684721 este un cuptor incorporabil destul de nou și față de cele din generațiile precedente, acesta oferă mai multe programe – 8. Nici nu veți mai vedea modele pe gaz deoarece nu sunt atractive plus că aveau prețuri cam apropiate. Viitorul aparține aparatelor complet electrice deoarece se investește mult în eficiența lor, plus că și funcționalitatea este tot mai bună.

Ce vreau să spune este că nu veți mai vedea cuptoare cu 4 funcții, cele mai multe au cel puțin 6 funcții. Astfel că majoritatea sunt modele multifuncționale iar acest termen ar putea să dispară sau să nu mai fie menționat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Curățarea cuptorului este catalitică adică pereții prezintă un strat special, iar când cuptorul ajunge la 250 C, grăsimea fiind descompusă. Astfel, curățarea sa este mult mai simplă și nu toate cuptoarele oferă această caracteristică. Unele oferă doar curățare hidrolitică, adică puneți apă în tavă, setați temperatura pentru ca apa să se evaporeze, iar pereții se șterg cu buretele.

Fiecare cuptor este diferit, fie ca design fie ca dotări, dar un lucru e cert, aveți din ce alege pentru că vorbim de o gamă mult mai largă de aparate (Hansa BOES684321 este negru, dar că nu vă place cu inox). Un cuptor are mai multe funcții/programe pentru că și dotările sunt numeroase. Acele programe sunt moduri de încălzire diferite, adică dotările sale sunt folosite în diverse combinații, astfel ca voi să obțineți rezultatele dorite.

Concluzie

Generația nouă oferă funcție de preîncălzire rapidă care are o durată de numai 4 minute, dar și funcția de decongelare este utilă pentru cei care nu mai vreți să folosiți cuptor cu microunde. Hansa BOEI684721 este un cuptor nu foarte mare și nici nu era nevoie să fie mai încăpător deoarece nu vorbim de un model de top cu care puteți coace simultan două sau trei tăvi de prăjituri. Chiar și așa, pot spune că este destul de puternic (2900W) și se va descurca bine indiferent de rețeta aleasă.

Te-ar mai putea interesa