Indesit DSIE2B19, mașină de spălat vase de 45 cm

Indesit DSIE2B19 este un alt model de mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm care poate v-ar interesa, deoarece are o capacitate de 10 seturi. Acestea sunt puțin mai accesibile decât cele cu lățime de 60 cm, însă prețurile sunt fixate și de dotări. Fiind o mașină complet incorporabilă, nu are un design exterior și panoul de control este prezent pe marginea ușii. Astfel că anumite setări pot fi alese doar înainte de închiderea ușii. Bineînțeles, mai sunt modele mai avansate care pot fi controlate prin aplicație sau oferă anumite funcții foarte utile (Hansa ZIM466TH are BlueDot).

Am pus imaginea de jos pentru a vă arăta cum este interiorul sau, mai exact, cum sunt coșurile și unde pot fi pus tacâmurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat mai sus, este complet incorporabilă, adică este necesar un corp special și o ușă de mobilier cu mâner. O puteți instala oriunde în bucătărie deoarece nu va ieși în evidență ci numai mobilierul. Dacă nu aveți un robinet și o scurgere suplimentară, puteți să vă gândiți să o montați lângă chiuvetă (sunt sifoane speciale).

Chiar dacă este mică, veți vedea că este încăpătoare și pot fi puse chiar și numeroase accesoriile de la aparate, pe lângă articolele de veselă. Clasa de eficiență energetică A+ a fost acordată pentru consumul anual de numai 238 kWh. Iar după noile criterii, clasele de eficiență sunt mult mai stricte, astfel că aparatul de sus a primit clasa F. Nu cred că ar avea sens să căutați modele mai eficiente pentru că acelea costă mai mult, iar diferența de consum între două clase succesive este nesemnificativă.

Concluzie

Brandul joacă un rol important atunci când vreți să faceți o alegere bună, dar pot fi și excepții. Indesit DSIE2B19 este un aparat care va fi de folos și care nu ocupă foarte mult spațiu. Acest gen de aparat (incorporabil) este ideal pentru cei care nu țin foarte multe articole în mobilier și l-ar folosi pentru a instala numeroase aparate (mașină de spălat, cuptor, plită, hotă etc).

Te-ar mai putea interesa