Hansa ZIM466TH, mașină de spălat vase cu caracteristica BlueDot

Acest aparat numit Hansa ZIM466TH poate fi următoarea voastră alegere și nu e una chiar ieftină, deoarece vorbim de o generație mai nou cu specificații bune. Se adresează celor care vor aparate incorporabile în bucătărie și care nu sunt atât de vizibile precum cele standard. Nu există alte aparate care să le înlocuiască pe acestea, ci doar mai pute tipuri după cum am și menționat anterior. Ar mai fi și cele compacte însă nu prea are sens o variantă mică dacă gătiți mult și des.

Acest brand oferă numeroase mașini de spălat vase, iar în funcție de buget, poate oferi mai mult sau mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea de 10 seturi e satisfăcătoare pentru orice familie și pentru dimensiunile sale (lățime de 45 cm). Poate fi cadoul ideal pentru soție deoarece îi va ușura munca și va avea mai mult timp liber. Clasa de eficiență energetică este E și e corespunzătoare consumului (76 kWh la 100 spălări). În total, are 6 programe de spălare și destul de multe funcții, acestea fiind explicate mai bine în manualul său. Cam toate modelele complet incorporabile au un astfel de panou (ca și poziționare), iar pe ușă sa se pune un panou de mobilier, astfel încât să nu mai vedeți aparatul.

Concluzie

Consumul anual este irelevant cât timp nu veți spăla zilnic, însă o dată la două zile tot veți spăla pentru că are o capacitate de 10 seturi, plus că poate aveți nevoie de acele vase. Excelează la capitolul funcționalitate și caracteristica BlueDot este una interesantă, iar aceasta vă înștiințează când programul a ajuns la final (prin intermediul luminii proiectate pe pardosea). Cu ZoneWash puteți alege care coș cu vase să fie spălat, astfel se economisesc resurse și este un fel de încărcare la jumătate, cum vedem la alte aparate.

Hansa ZIM466TH e o alegere foarte bună pentru cei care vor să câștige timp și nu au un buget fix pentru aparate. Cu siguranță, e mai dotată decât o mașină obișnuită, de aceea prețul e diferit. Și concurența oferă soluții destul de dotate – Bosch SPS4EMW28E, acum depinde și ce vă doriți.

Te-ar mai putea interesa