Indesit DSFE1B10, mașină de spălat vase albă

Mașina de spălat vase Indesit DSFE1B10 e una cu lățime de 45 cm și nu trebuie incorporată, dar ca oricare alta, poate fi pusă sub blat (înălțimea rămând aceeași). Dacă mașina aceasta vi se pare prea performantă, singurele alternative sunt cele cu lățime de 60 cm. Nu are sens să alegeți un model vechi la mâna a doua deoarece nu se oferă garanție. Modelele noi sunt mai fiabile și deci durează ceva mai mult, iar consumul de energie este mic. Cu alte cuvinte, sunt o investiție mai bună și câștigați timp.

Dacă e să luăm un calcul un aparat care poate înlocui pe acesta, ei bine, nu există. Există variante mai mari/mici, cu instalare diferită sau poate chiar variante compacte (pe jumătate față de un aparat clasic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indesit DSFE1B10

Merită sau nu merită cumpărat?

Capacitatea sa e de 10 seturi dar se poate spăla și usca și cantități mici de vase (cum o face și Candy CDCP 6S). E nevoie de funcția de încărcare parțială, adică nu trebuie să umpleți coșurile sale. Clasa energetică e foarte importanță dacă ținem cont de cât de eficiență – F (fostul A+). Poate fi mai bună la alte modele dar diferențele nu sunt atât de vizibile între două clase apropiate.

Pe partea de funcționalitate are: pornire programabilă, coș superior ajustabil, coș tacâmuri și altele. Consumul de apă e variabil, ca și în cazul consumului de energie (depinde de selecțiile făcute). Pe noi ne interesează consumul energetic și dacă e să-l folosiți des, la 100 de spălări poate consuma cam 84 kWh, acesta fiind consumul anual al aparatului deoarece nu veți spăla chiar zilnic, poate o dată la trei zile.

Concluzie

Sunt destule motive pentru care merită achiziționată: are multe programe de spălare/opțiuni, destul de silențioasă, oferă rezultate bune, ușor de folosit, arată bine și e fiabilă. Indesit DSFE1B10 nu este un aparat chiar ieftin, dar va fi de folos atunci când sunt multe vase. Paharele , tacâmurile, vasele și multe alte articole pot fi spălate cu ajutorul acestui aparat și nu mai trebuie să pierdeți timp prind bucătărie, aveți mai mult timp liber alături de familie.

Te-ar mai putea interesa