Candy CDCP 6S, mașină de spălat vase compactă argintie

Mașina de spălat vase Candy CDCP 6S e una dintre multe model aflate pe piață și care cred că v-ar interesa. Nu sunt multe modele compacte deoarece diferența de preț între un astfel de model și unul clasic cu 9 seturi nu e foarte mare. Unii utilizatori preferă variante puțin mai mari deoarece vor să spele vasele folosite pe toată perioada zilei, iar la finalul zilei să fie curate. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, acesta se ocupă și de uscarea lor. Deci le puteți pune imediat la loc fără nici o problemă după finalizarea programului.

Multe aparate sunt de folos în orice bucătărie doar că cel de sus chiar e necesar dacă nu vreți să petreceți mult timp în bucătărie și poate că nu aveți prea mult de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate încărca cel mult 6 seturi, adică cât pentru șase persoane sau pentru trei persoane dacă luăm în calcul două mese. Bineînțeles pot fi spăla pahare și tacâmuri. Pentru anumite pahare e nevoie de un coș special, iar pentru a spăla anumite accesorii ale unor aparate e nevoie de un aparat mai mare cu interior flexibil.

Clasa eficiență energetice este A+ și nu cred că mai sunt modele care să aibă o clasă inferioară – A. Are un panou de control simplu care poate fi folosit cu ușurință, iar pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, le recomand manualul de utilizare. Are 6 programe de spălare care sunt și cele mai des întâlnite, iar acestea se aleg în funcție de gradul de murdărie de pe vase.

Consumul e redus la acest model deoarece nu are o capacitate mare de încărcare: 6.5 litri de apă și 0.62 kW la ciclu de spălare.

Plusuri: arată destul de bine, consumă puțin, poate fi amânat programul, costă puțin, ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu sunt.

Nu aș avea ce să-i reproșez deoarece în acest buget chiar nu are concurență și specificațiile tehnice sunt foarte bune. Candy CDCP 6S reprezintă o soluție interesantă cu un finisaj elegant, iar dacă nu că place culoare, există și o variantă pe alb. Cred că v-ar putea interesa varianta pe alb deoarece acest aparat poate fi pus pe blatul mobilierului.

Te-ar mai putea interesa