Indesit DIO3T131AFE, mașină de spălat vase cu sertar pentru tacâmuri

Mașina de spălat vase este un aparat destul de util și care vi-l recomand în special dacă gătiți mult acasă și vă doriți un ajutor în bucătărie. Indesit DIO3T131AFE este un model destul de popular și se vede după numeroasele recenzii pozitive. Evident că vorbim de un model ceva mai bine dotat și nu mă refer la specificațiile tehnice, ci la acele caracteristici speciale care nu le vedem pe orice mașină. Dacă nu vă pricepeți și nu vă doriți un model banal care să dezamăgească, vă recomand cel de jos chiar dacă are un preț ceva mai mare.

Din imaginea de prezentare se poate vedea că sertarul pentru tacâmuri este poziționat sus ca la multe alte mașini, astfel că a fost eliminat acel coș mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea de încărcare este mai mare la variantele de 60 cm, iar acest aspect nu afectează atât de mult prețul. Spun asta pentru că vedem numeroase modele similare și la jumătate de preț, doar că sunt diferențe majore la alte capitole (funcționalitate, eficiență, rezultate).

Acesta are un număr mare de programe – 9, adică aveți din ce alege în funcție de articolele introduse ori gradul de murdărie. Bineînțeles, unele au un consum mai redus de energie – Eco.

Nu văd ce nu v-ar plăcea la aceasta, deoarece oferă: senzor de murdărie, deschidere automată a ușii (uscare mai eficientă), pornire programabilă, indicator terminare program (este un semnal luminos care se proiectează pe podea), un sertar interesant pentru tacâmuri, coșul superior este ajustabil, opțiunea Push&Go (spălare și uscare cu o apăsare de buton – 85 minute), motor Inverter și multe altele.

Fiecare producător oferă ceva diferit, iar dacă v-ar plăcea doar o mașină cu uscare prin condensare, o alternativă ar fi Bosch SGV2ITX22E, care are și ExtraDry (încălzire suplimentară la ultima etapă).

Concluzie

Indesit DIO3T131AFE se poate lăuda cu un consum de energie mai redus, de aceea avem și clasa de eficiență D (anterior a fost A+++). AStfel, veți economisi bani și veți recupera o bună parte din investiție, însă depinde și cât o veți folosi, dar și cum (ce programe alegeți).

Te-ar mai putea interesa