Indesit DFE1B1913, mașină de spălat vase cu motor Inverter

Noile mașini de spălat vase au un aspect mai plăcut, specificații mai bune dar și un interior bine organizat. Indesit DFE1B1913 este una dintre acestea și față de altele, are o cuvă din inox (oțel inoxidabil), adică va fi mai rezistență și curată. Doar după cum arată, putem spune că este vorba de un model standard care poate fi pus în bucătărie alături de mobilier sau chiar sub blat. Instalarea este puțin mai ușoară decât în cazul celor complet incorporabile, iar spațiul trebuie să fie potrivit pentru că are o lățime e 60 cm.

Îmi place panou de control, este simplu, aveți pictograme și indicatori luminoși care ușurează utilizarea sa. Vedem un finisaj interesant în zona mânerului care nu l-am văzut la alte model și este plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul aparatului este complet mecanic și doar la cele incorporabile am văzut un afișaj digital dar și așa sunteți avertizați când programul a ajuns la final. Aceste aparate vin cu un număr redus de programe față de altele deoarece programul se alege în funcție de gradul de murdărie, durată și consum.

Păreri pro și contra

Consumul e energie este tot mai bun cu fiecare generație, iar la acesta este de 296 kWh pe an, adică are o clasă energetică A+. Poate spăla 13 seturi de vase, dar pot fi incluse și articole de dimensiuni reduse, coșul superior poate fi ajustat pentru a face loc pentru articole voluminoase. Și această mașină de spălat are pornire programabilă și are un timer care poate fi setat până la 8 ore.

Indesit DFE1B1913 este un model cu ciclul special Push&Go, adică conținutul va fi spălat și uscat în numai 85 minute. Pentru vasele puțin murdare vi se oferă este un program rapid numit Fast&Clean care are o durată de numai 28 minute. Față de vechile aparate, cele noi au motor Inverter, adică nivelul de zgomot va fi mult redus, dar și fiabilitatea e una superioară. Sunt multe motive pentru care merită ales, iar prețul este mic pentru că nu are multe tehnologii ca și modelele de top.

Te-ar mai putea interesa