Whirlpool WSFC 3M17 X, mașină de spălat vase cu design modern

Îmi plac mașinile de spălat vase de la Whirlpool deoarece au specificații bune, un design care iasă ușor în evidență și rezultatele excelente. Whirlpool WSFC 3M17 X este o variantă cu lățime de 45 motiv pentru care poate spăla până la 10 seturi. Îmi plac mai mult modelele standard deoarece instalarea e mai ușoară și vedeți ceva mai bine butoanele. La mașinile complet incorporabil, panoul de control e foarte restrâns, însă e la fel de ușor de folosit datorită pictogramelor.

Din imaginea e jos se vede foarte bine panoul de control, fiind pe altă culoare iar în centru se află afișajul digital. Dacă vi se pare cam scumpă atunci alegeți să o luați în rate și nu aveți ce să regretați pentru că e un ajutor foarte util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt variante de 60 cm similare cu aceasta însă prețul e mult mai mare deoarece discutăm de performanțe mult mai mari. Coșurile sunt destul de spațioase indiferent de varianta aleasă și inferiorul e destul de flexibil. Față de alte generații sau modele, acesta e un aparat silențios și rezultatele sunt excelente. Bineînțeles, trebuie ales programul potrivit pentru încărcătura respectivă. După instalare, acest aparat e vizibil și nu se montează un panou pe ușa mașinii. Astfel, aparatul se va asorta cu alte aparate argintii care sunt în apropiere: cuptor incorporabil, mașină de spălat rufe, frigider, combină sau altele.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda că are o eficiență energetică A+, cu un consum de numai 9 litri/ciclu, un număr satisfăcător de programe (6) și câteva opțiuni utile. Se poate programa pornirea aparatului astfel că puteți să face altceva între timp sau să scoateți vasele imediat ce veniți din oraș, iar această funcție e numită Delay Start. Interiorul e flexibil și pot fi adăugate chiar și articole mai mari, de aceea coșul superior poate fi reglat. E loc și pentru tacâmuri deoarece are un coș special în acest sens.

Whirlpool WSFC 3M17 X oferă și o opțiune de clătire igienizantă pentru îndepărtare bacteriilor (65 de grade timp de 90 minute). Cu Aquastop se oprește automat alimentarea cu apă în caz că se supraalimentează cu apă.

Te-ar mai putea interesa