Indesit BWSA71251WEEN, mașină de spălat rufe Slim

Mașina de spălat rufe din imaginea de prezentare este Indesit BWSA71251WEEN și este vorba de un model Slim. Aceste mașini compacte au o adâncime redusă pentru a fi puse fără probleme și în camere mici sau pe hol. Mai precis, are o adâncime de 44 cm și nu este singura astfel de mașină de la acest brand. Performanțele nu au avut de suferit, adică suportă o încărcătură maximă de 7 kg și centrifugarea poate atinge chiar și 1200 RPM. Face parte din noua generație care oferă butonul special Push&Go. Puteți spăla zilnic rufele cu această opțiune în limita a 4 kg și pornirea durează doar 2 secunde.

Are un design simplu și plăcut, dar nici nu putem avea pretenții mari în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă este mai mică decât altele, poate fi de ajuns pentru o familie. Panoul de control este unul mecanic și are un afișaj digital în dreapta pe care se pot vedea anumite opțiuni (temperatură, centrifugare și cu cât ați amânat pornirea). Sunt funcții pe lângă numeroasele programe de spălare care vă pot fi de folos: călcare facilă, extra clătire, anti-pată și altele. Interfața se poate bloca dacă nu doriți ca altcineva să o acceseze în timpul programului de spălare.

Păreri pro și contra

Programarea întârziată (3/6/9 ore) poate fi folosită când nu vă doriți ca rufele să rămână prea mult timp în aparat după finalizarea programului pentru că sunteți plecați sau poate ocupați cu altceva. Vi se oferă programe cu consum reduse și fiecare are performanțe diferite. Doar adâncimea este mai mică, restul dimensiunilor fiind aceleași. Este un model accesibil, motiv pentru care are un motor universal și puține dotări speciale.

Indesit BWSA71251WEEN are o clasă energetică mulțumitoare, însă nu este chiar grozavă – clasa E. Aceasta a fost oferită pentru un consum de 78 kWh la 100 de cicluri. Cea mai bună clasă energetică este A și nu A+++, pentru că vorbim de noile etichete, iar aceasta este prezentă la mașinile cu consum de 50 kWh la 100 de cicluri. Poate că pentru unii utilizatori nu este foarte mult și o mașină cu clasa A poate costă și cu 50% mai mult, plus că poate că nici nu este la fel de compactă.