Indesit BWE91484XWSEUN, mașină de spălat cu capacitate de spălare mare – 9 kg

Mașina de spălat rufe din imagine este o variantă mai mare, adică are performanțe superioare. Este modelul Indesit BWE91484XWSEUN care poate spăla până la 9 kg de rufe și așa putea spune că se adresează familiilor numeroase, dar nu este o regulă. Poate că spăla ți mai rar și oricum anumite programe suportă o cantitate mai mică de rufe. De exemplu programul rapid poate spăla până la 4 kg de rufe în 45 minute și selectarea programului este ușoară, apăsați butonul albastru. Este vorba de opțiunea Push&Go, iar programul va porni în scurt timp – 2 secunde.

Sunt numeroase mașini ca acesta și se vede după designul său, doar că dimensiunile diferă (adâncime) și specificațiile pot influența prețul. Cu alte cuvinte, un model cu capacitate de spălare de 9 kg, cum este și acesta, are un preț ceva mai mare și îl consider corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate fi în model Slim cu o așa capacitate de încărcare, adică are o adâncime mare – 63 cm. Dacă este mult spațiu prin locuință pentru ea, puteți să o puneți sub blatul din bucătărie, lângă chiuvetă unde aveți scurgere și robinet pentru apă. Panoul de control este împărțit ca la multe alte mașini, adică avem butonul mecanic din mijloc pentru selectarea programelor și în dreapta se pot alege funcțiile. Instalarea mașinii se poate face chiar și cu un serviciu de montaj, care nu costă mult.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care merită să o alegeți: spală multe rufe, stoarce destul de bine rufele pentru ca ulterior să le uscați cu ușurință, se poate amâna pornirea programului cu acel timer, alegeți cu ușurință temperatura dorită, scoate cele mai multe pete cu ajutorul unei opțiuni, programul rapid este la îndemână, are un consum mic de energie și este silențioasă (motor Inverter), interfață ușor de folosit și informațiile sunt vizibile indiferent de nivelul de luminozitate din jur pentru că are un ecran digital.

Indesit BWE91484XWSEUN este o recomandare, iar voi puteți alege care vă convine ca preț și performanțe. După cum am menționat sus, sunt modele cu specificații diferite care fac parte din aceeași generație.

Te-ar mai putea interesa