Indesit BWE 81284X W EE N, mașină de spălat rufe de 8kg

Mașina de spălat rufe Indesit BWE 81284X W EE N este un model ceva mai mare deoarece are o adâncime de 60 cm, însă nu cred că vă deranjează pentru că oferă și performanțe pe măsură. Aici mă refer la capacitatea de spălare ceva mai mare față de restul modelelor de pe piață în acest buget – 8 kg. Cele mai multe mașini spală între 6 și 7 kg de rufe, doar că aceasta este capacitatea maximă și diferă de la un program la altul.

Designul rămâne neschimbat chiar dacă unele specificații sunt diferite și vedem că anumite caracteristic speciale s-au menținut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Clasa energetică este tot mai bună cu fiecare generație și cele mai multe modele vin cu eficiență energetică A+++. Consumul anual este undeva la 177 kWh, însă poate că voi spălați de două-trei ori pe săptămână și nu zilnic. La modelul prezentat, observ că are specificații satisfăcătoare pentru acest buget – centrifugare de 1200 RPM și un nivel de zgomot redus în timpul spălării. Aceste caracteristici tehnice pot fi mai bune la variante mai scumpe care pot oferi chiar mai multe tehnologii.

Păreri pro și contra

Programele sunt numeroase ca la multe alte modele de la acest brand și pot fi alese ușor cu butonul rotativ din centru, iar ele sunt enumerate pe sertarul pentru detergent. Este echipat cu motor de ultimă generație care este fiabil și și se numește Inverter. Opțiunea specială Push&Wash nu lipsește nici de pe acest model și cu aceasta puteți spăla rapid (45 minute) și îndepărta cu ușurință murdăria sau petele.

Indesit BWE 81284X W EE N oferă și un ciclu de autocurățare și trebuie doar să apăsați butonul corespunzător. Mașinile noi sunt chiar avansate și ușor de folosit, iar informații ceva mai multe vi se oferă în manualul său. Majoritatea aparatelor Indesit sunt apreciate de clienți deoarece oferă exact ce căutau și fiabilitatea este pe măsură. Poate că acest model nu este conform cerințelor dar mai sunt și altele care oferă aceleași dotări, dar poate cu capacitate de spălare interioară, adică poate avea o adâncime mică (design Slim).

Te-ar mai putea interesa