Indesit BTWS72200EU/N, mașină de spălat rufe verticală cu clasă A+++

Mașina de spălat rufe Indesit BTWS72200EU/N este un model compact și se adresează celor care au o locuință mică sau vor o încărcare superioară. Aceste modele au performanțe limitate de mărime, adică nu pot spăla foarte multe rufe însă o capacitate de 7 kg poate fi de ajuns. Oricum, fiecare generație aduce un plus de performanță și eficiență, pentru ca voi să faceți o schimbare. renunțați la vechiul aparat în favoarea unuia care are clasă energetică A+++. Aceasta este cea mai bună clasă de la ora actuală și consumul diferă de la o mașină la alta, pentru că capacitatea de încărcare este diferită.

Are un design simplu și compact, iar panoul de control este ușor de folosit datorită interfeței prietenoase, dar și pentru că sunt suficiente informații prezente pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aceasta nu poate fi pusă în bucătărie sub blat ca și cele cu încărcare frontală, dar o puteți instala în baie sau pe un hol îngust. O consider la fel de performantă ca și o variantă cu încărcare frontală, însă o comparăm cu cele cu design Slim. Sunt producători care oferă mașini de spălat foarte performante, dar nu sunt prezente foarte multe tehnologii cum vedem pe cele de la Indesit sau alți producători cu experiență.

Păreri pro și contra

Consumul de energie redus ar trebui să fie principalul motiv pentru care alegeți acest aparat. Spălați zilnic rufele cu programul Turn&Go care are o durată de numai 45 minute. Afișajul digital din stânga afișează cele mai importante informații (temperatură, centrifugare, timp rămas). Se poate amâna pornirea programului dacă nu vreți ca rufele să stea prea mult timp în aparat după finalizarea programului. Oferă la fel de multe programe și funcții ca un model cu încărcare frontală, iar specificațiile impresionează. Poate spăla destul de mult chiar dacă are o lățime de numai 40 cm și capacitatea de stoarcere decentă.

Indesit BTWS72200EU/N oferă opțiunea Energy Saver dacă vă doriți să economisi resurse, iar rezultatele sunt la fel de bune. Aceste tipuri de mașini oferă dimensiuni standard și nu prea diferă de la un brand la altul. Din păcate, mașina nu poate fi pusă oriunde .