Indesit BTWL60400EE/N, mașină de spălat rufe îngustă

Modelul Indesit BTWL60400EE/N este unul îngust adică are o lățime de numai 40 cm, deci se adresează celor care nu au foarte mult loc în dressing sau poate că vă place să încărcați aparatul prin partea de sus. Cu alte cuvinte, nu poate fi pusă sub blatul din bucătărie sau unde aveți etajere pe perete, pentru că acum nu mai aveți o ușă frontală ci un capac care se deschide destul de ușor. Sistemele de deschidere diferă de la un brand la altul, dar și între generații.

În cazul de față, vorbim de generația nouă care are și clasă energetică mai bună, de aceea și prețul este un pic mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Are un panou de control este de simplificat și pictogramele sunt suficient de vizibile, iar informații despre ele veți găsi în manualul său. Adică aveți butonul rotativ pentru selectarea programelor și alături sunt câteva funcții. Acele pictograme sunt relativ aceleași indiferent de brand și deci vă puteți face o idee cam ce oferă. Puteți amâna pornirea programului în caz că nu veți fi prin preajmă când programul va ajunge la final, dar se poate alege și clătiți suplimentar dacă rufele sunt destul de murdare (pătate).

Diferența majoră în un model cu încărcare frontală și unul ca cel de sus o reprezintă performanțele. Datorită dimensiunilor, aparatul nu poate dezvolta performanțe foarte mari adică nu veți găsi foarte multe mașini cu capacitate de peste 8 kg și cu centrifugare minimă de 1400 RPM. Ar mai fi de adăugat și faptul că nu au foarte multe tehnologii, dar în fiecare an vedem îmbunătățiri la mai toate categoriile de aparate.

Concluzie

Indesit BTWL60400EE/N se instalează destul de ușor și nu sunt necesare foarte multe cunoștințe, dar nici nu aveți nevoie de prea multe ajutoare. Are opțiunea Turn&Go (la alte modele este Push&Go – Indesit INNEX BWSE71295XWSVEU) astfel că puteți spăla zilnic rufe nu foarte murdare în numai 45 minute la 30 grade, adică nu va dura foarte multe și nici nu va deteriora țesăturile.

Te-ar mai putea interesa