Indesit BDE961483XWSEUN, mașină de spălat cu uscător de rufe

Mașina de spălat rufe din imagine este un model puțin mai diferit decât restul, de aceea are un preț mare. Este vorba de modelul Indesit BDE961483XWSEUN care are uscător incorporat, iar dimensiunile aparatului nu au fost afectate. Ocupă la fel de mult spațiu ca și un model fără uscător și capacitate de încărcare similară. Se vede foarte clar că nu poate usca la fel de mult cât un uscător clasic dar poate că nici nu veți spăla mai mult de 6 kg de rufe. Oricum, anumite programe suportă o capacitate de încărcare mică.

Acest aparat reprezintă o alegere bună pentru că veți economisi niște bani și spațiu, adică veți cumpăra un singur aparat și nu două. Bineînțeles, uscătorul clasic oferă performanțe mai bune și eficiență energetică excelentă dacă are pompă de căldură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată precum un model clasic doar că la interior sunt diferențe mari, iar programele oferă și opțiune de uscare. Astfel, durata va fi mult mai mare și consumul este unul conform deoarece uscare nu se face cu pompă de căldură sau alte tehnologii moderne. Prin condensare este un consum ceva mai mare, adică este folosit doar aerul cald pentru a îndepărta umiditatea.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt foarte bune pentru un aparat în acest buget: spală și uscă multe rufe, stoarce bine, panou de control prietenos cu afișaj digital mare, motor Inverter. Clasa energetică A este satisfăcătoare pentru un astfel de model și se va vedea pe factura e la energie, dar să nu uităm că înlocuiește două aparate. Dacă vă limitați la un anumit buget atunci trebuie să renunțați la ideea de uscător incorporat și să alegeți o mașină de spălat clasică (una verticală este perfectă dacă nu aveți mult spațiu deoarece are lățime de 40 cm).

Indesit BDE961483XWSEUN oferă opțiunea Push&Go, adică puteți spăla rapid rufe din bumbac/sintetice – 45 minute. Acest program special este perfect dacă rufele sunt puțin murdare și vreți să le purtați ziua următoare. Cu acel uscător, rufele vor fi uscate și gata de purtat, nici nu mai trebuie să scoateți rufele sau să le puneți undeva la uscat.

Te-ar mai putea interesa