Indesit BDE761483XWSEEN, model clasa A cu uscător

Indesit BDE761483XWSEEN este o maşină de spălat premium pentru o familie de 3-4 persoane care vrea să spele şi usuce haine eficient. Da, este un aparat 2 în 1 care spală şi usucă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un producător italian prezent de foarte mult timp pe piaţă (fondat în 1975).
Pe panoul de comandă se pot vedea inscripţii precum „Push & Go”, „Start Pause”, InverterMotor şi Innex.

Păreri pro şi contra

Din fişa de produs se poate vedea o eficienţă energetică combinată A cu consum de 4,76 kWh. Este vorba despre eficienţă şi consum pentru spălare şi uscare. În cazul spălării avem doar 0,87 kWh.
Vine cu multe programe, cele mai utile ar fi Wash&Dry, Anti-Odour şi programul Eco 40-60. Probabil că programul Eco îl veţi folosi zilnic, el fiind pe grila de programe tradiţionale (traditionals).
Producătorul menţionează că e post de program de spălare zilnică are Push & Go care presupune spălarea şi uscarea a 3kg în 45 minute. Spălarea se realizează la 30 grade, iar uscarea la 60.
În total acest aparat are 16 programe. Uscătorul are 4 programe, iar despre programul Wash&Dry ar trebui scris că e adresat unei cantităţi de 1kg.
E menţionat şi că are funcţie pentru detectare automată a cantităţii şi a tipului de ţesătură aşa încât resursele să fie utilizate într-un mod optim.
Per ansamblu acest model e unul perfect pentru dvs. dacă vreţi ceva de calitate şi care să nu aibă un cost de achiziţie exagerat. Având în vedere că are uscător integrat mi se pare un best deal.

Fiabilitatea aparatului e una bună având în vedere că vine de la un brand european cunoscut. Garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.
Ca o alternativă vă pot recomanda acest model care are o capacitate de 9kg.

Te-ar mai putea interesa