Indesit BDE1071682XWSEEN, mașină de spălat rufe cu uscător și motor Inverter

Indesit BDE1071682XWSEEN este un model care arată destul de bine și nici nu ați zice că are uscător incorporat deoarece arată la fel ca oricare altă mașină. Pe lângă faptul că vine cu uscător incorporat are și motor Inverter, care reduce consumul și este mai fiabil decât cel clasic. Fiecare aparat este diferit deoarece face parte din-o serie sau generație diferită, de aceea și prețurile sunt mai diferite. Panoul de control are o interfață prietenoasă și este destul de vizibil datorită afișajului digital, plus că partea centrală nu este pe un fundal negru cum am văzut la alte branduri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și vă poate fi de folos zi de zi. Poate că la prima vedere pare un preț mare, dar sunt două aparate în unul singur, fiind îmbinarea perfectă dintre uscător și mașină de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o capacitate de spălare de 10 kilograme, iar partea de uscător are o capacitate de 7 kilograme. Adică veți putea spăla și usca în același program o cantitate de 7 kg de rufe. Din păcate nu multe funcții în acest preț, dar aveți cele standard care le găsiți la orice mașină. Aparatul are o garanție standard de 2 ani iar aceasta poate fi extinsă dacă credeți să veți folosi destul de mult aparatul.

Vine cu funcția Push&Go care simplifică procesul de spălare, însă nu se adresează oricărei țesături. Sunt multe modele ca și acesta chiar și mai accesibile dacă nu vă doriți acel uscător integrat, însă poate fi foarte util pentru cei care stau la bloc și nu prea au spațiu.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, are un preț corect, că are incorporat uscător, durabilitatea ridicată, numărul mare de programe, sistem de control al balansului, oferă ciclu AirFresh pentru îndepărtarea mirosurilor (parfum, fum) și componentele rezistente.
Din păcate nu are o funcție de adăugare rufe în timpul programului, această funcție ar trebui introdusă la mai toate mașinile.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla eficient o cantitate de până în 10 kilograme atunci acest model Indesit BDE1071682XWSEENar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa