Huawei Watch GT 2, ceas Smartwatch de 46mm

Huawei Watch GT 2 este un smartwatch destul de nou și foarte popular deoarece are un preț foarte atractiv și oferă destul de multe. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și sunt chiar și alte alternative, culori diferite și curea pe altă culoare. Evident că prețul poate să difere în funcție modelul ales, însă cel de jos este și cel mai atractiv. Nici nu ar trebui să ne mai mire că este foarte popular deoarece nu prea are concurență, plus că vorbim de un brand cu experiență care este apreciat pentru gadgeturile oferite.

Deci dacă nu vă pricepeți, dar vreți să faceți alegerea corectă, optați pentru acest ceas inteligent și nu veți regreta alegerea făcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este nici prea mare, dar nici prea mic, negrul se asortează cu orice ținută și îl puteți face cadou oricui. Aș zice că este cadoul perfect pentru că are un preț corect și oarecum poate ține locul unei brățări fitness (datorită unor funcții).

Din câte observ, acesta este compatibil iOS și Android, deci puteți că-l conectați la orice smartphone pentru a-l sincroniza. Adică puteți controla, de exemplu, un playlist redat de pe telefonul mobil. Puteți monitoriza sănătate dumneavoastră, adică se poate vedea nivelul de stres, vă poate arăta cum să respirați, .

Este considerat a fi un ceas sport care poate fi folosit în numeroase condiții, nu trebuie încărcat foarte des (2 ori pe lună), deoarece are o autonomie destul de mare.

Concluzie

Huawei Watch GT 2 poate măsura distanța parcursă, număr de pași din acea zi, SpO2 (saturația de oxigen), ritmul cardiac, calitatea somnului, exerciții. Evident că aceste funcții nu erau disponibile dacă nu ar fi fost prezenți anumiți senzori. Și când te gândești că are integrate atât de multe tehnologii, parcă nici nu ai mai purta un ceas normal pentru că multe dintre acele tehnologii vă pot fi de folos. Îl puteți lua cu voi chiar și la plajă deoarece prezintă rezistență la apă, până la 50 de metrii dar e bine să nu-l țineți prea mult timp sub apă.

Te-ar mai putea interesa