HP VICTUS 16-e0001nq, laptop cu Ryzen 7-5800H

Un laptop de gaming cu ecranul puțin mai mare de 15 inch este modelul HP VICTUS 16-e0001nq care este prezentat mai jos. acesta are un hardware ultramodern cu cel mai recent procesor AMD. Acesta folosind tehnologia de fabricație 7 nm. Vorbim de un Octa Core din familia Zen 3 placă video AMD Radeon Graphics. Nu veți avea nevoie de un procesor mai performant decât acesta pentru că și restul configurației este la fel de important (memorie și SDD).

Prețurile este unul rezonabil pentru ceea ce oferă, cum arată și cum se comportă în jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul prezent pe acest laptop este alternativa AMD la modelul Core i7 de la Intel, doar că prețul este mult mai atractiv, să nu mai zicem tehnologia de fabricație (la Intel a ajuns doar la 10 nm).

Astfel de laptopuri vin cu două plăci grafice, una integrată și alta dedicată. pe voi vă interesează doar cea dedicată deoarece aceasta va fi folosită în timpul sesiunilor de gaming. comutarea între plăcile video se face automat a sale încât utilizatorul să beneficieze de performanță mari când ai nevoie și de autonomie satisfăcătoare când navigați sau folosesc doar niște aplicații office.

Pentru a fi mai atractiv producătorul ales să nu preinstaleze Windows 11, însă după achiziție acesta va trebui instalat de pe un stick USB, instalare durând foarte puțin datorită vitezei de transfer a porturilor USB și SSD-ului.

În ultimii ani, producătorii sau axat mai mult pe partea de imagine astfel că vedem numai displayuri IPS cu rată de refresh mult peste în 60 hertz. în cazul de sus vorbim de 144 Hz, exact câte FPS-uri ar putea obține această configurație în numeroase jocuri.

Concluzie

Recomand laptopurile HP indiferent câți de o fix sau gaming chiar dacă unele nu au atât de multe recenzii. Numărul mic de recenzii se datorează faptului că săptămânal vedem modele noi puțin mai actualizate. HP VICTUS 16-e0001nq este unul dintre numeroasele laptopuri Victus care le-aș recomanda (Victus by HP 16-e0003nq este similar), doar că cel de sus oferă o configurație puțin mai deosebită (Ryzen 7 și RTX 3060).

Te-ar mai putea interesa