Victus by HP 16-e0003nq, păreri laptop cu Ryzen 7

De ceva timp pe piață a apărut modelul Victus by HP 16-e0003nq care se adresează pasionaților de jocuri ori celora care vor un laptop foarte rapid pentru diferite editări. precum ar fi editările video. Despre gama Victus trebuie să scriu că este una care face legătura între HP Omen și HP Pavilion de gaming. Iar despre Hewlett Packard  trebuie să scriu că este un producător care se remarcat de lungul timpului cu excelentele laptopuri office și business.

Modelul de față are un ecran de 16 inch lucru care este caracteristic aceste game. Iar componentele sunt unele de generația nouă precum procesoare Ryzen 7 cu 8 nuclee, memoria RAM de 16 GB stocare SSD 512 și placă video Rtx 3060 cu 6 GB.

  • Procesor octa core
  • Portabilitate medie
  • Placă video Rtx
  • Stocare Solid State Drive

Bună rândurile următoare mm să evidențiați principalele avantaje ale acestui notebook.
Procesorul Ryzen 7 de la AMD este pe arhitectură Zen 3 și scoate un punctaj de 21417 pe website-ul  cpubenchmark.  Este vorba despre un Ryzen 7 5800H. Dacă vă interesează o alternativă cu Ryzen 5 atunci recomand modelul 16-e0087nq.
Ecranul acestui laptop este unul de 16 inch cu panou IPS, rezoluție Full HD și finisaj anti orbire. Pentru că imaginile să fie foarte cursiv acest ecranare și o rată de reîmprospătare de 14 Hz.
Stă excelent pe partea de memorie deoarece Are 16 GB RAM tip DDR4 și stocare pe SSD cu capacitate 512 GB. E vorba despre un SSD o interfață m2.

Placa video din dotare este una Raytracing mai exact un Rtx 3060 cu 6 GB memorie gddr6.  E o placă video din clasa de top.

Există și unele aspecte mai puțin plăcute la Victus 16-e0003nq precum portabilitatea medie și faptul că nu vine cu sistem de operare preinstalat. Prin portabilitate medie mă refer la faptul că greutatea este de circa 2,5 kg și bateria cu 4 celule poate să țină undeva la 4 ore. Întrucât nu are sistem de operare instalat recomand să instalați Windows 10 sau 11 de pe un stick tip USB 3.0. Instalarea durând undeva la un sfert de oră.

Te-ar mai putea interesa