HP Victus 16-d1007nq, model cu i7 și RTX 3050 Ti

Pentru persoanele interesate de un aparat cu care să poată rula cele mai noi jocuri recomand modelul HP Victus 16-d1007nq. Acesta este echipat cu componente de generație nouă precum procesor i7, placă video raytracing și stocare SSD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim cea mai nouă tehnologie și o portabilitate decentă. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că este un aparat de culoare albastru închis (producătorul menționând că este vorba despre culoarea „performance blue”). Este o culoare care îl face să iasă din sfera laptopurilor negre, chiar dacă de la distanță pare a fi negru.

Păreri pro și contra

Scriam mai sus despre acest model că vine cu o multitudine de tehnologii utile și care sunt de generație nouă.
Aș menționa că procesorul este unul cu 14 nuclee și că e atât de performant încât scoate 26945 puncte pe cpubenchmark. Este vorba despre un model i7-12700H.
În privința memoriei trebuie să știți că este vorba despre 16 giga RAM tip DDR5, iar stocarea se realizează pe un SSD de 1 terra.
Ergonomia aparatului este una bună deoarece ecranul de 16 inch are panou IPS, strat anti-glare și tastatura e una iluminată.
Pentru ca imaginile să fie cât mai cursive acest model este echipat cu ecran care are arată de împrospătare de 144 Hz.
În privința porturilor trebuie știut că modelul acesta vine cu 4 USB, HDMI 2.1, LAN Gigabit și wireless ax. Evident că e nelipsit cititorul de carduri și bluetooth.

Sunt și eu unele dezavantaje, precum faptul că portabilitatea este una decentă și că prețul este unul ușor mare.  În acest fel discutăm despre o greutate de 2,5 kg și un preț în jurul sumei de 6000 RON.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect în cazul în care doriți un înlocuitor desktop (adică un desktop replacement).
Dacă sunteți interesați de o alternativă mai accesibilă ca preț atunci vă recomand un model cu i5 precum HP Victus 15-fa0025nq.

Te-ar mai putea interesa