HP Victus 15-fa0025nq, review laptop cu i5-12500H

HP Victus 15-fa0025nq e un laptop disponibil în varianta neagră și albastră (15-fa0024nq). Este un model pentru acele persoane interesate de ceva capabil în sarcini multimedia și jocuri.
De la început trebuie să scriu că procesorul deși e un i5, e unul foarte performant cu 12 nuclee. Acesta scoate un punctaj de 21492 pe cpubenchmark.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vă interesează un preț mai mic cu vreo 500 lei atunci îl găsiți și la PC Garage (pe negru și albastru).

Avantaje și dezavantaje

Modelul HP Victus 15-fa0025nq e unul cu procesor i5-12500H care este extrem de performant, după cum se poate vedea de pe urma punctajului de mai sus.
Foarte interesant e faptul că au decis să monteze o placă video GTX 1650 4GB. Asta în condițiile în care există modele RTX.
În privința stocării și a memoriei RAM trebuie să știți că acest model are SSD de 512 giga și memorie RAM de 8 giga.
Despre porturi trebuie scris că are 3 USB, HDMI, wireless ax, LAN Gigabit și bluetooth. Adică porturile standard.

Ca dezavantaje aș menționa că nu are sistem de operare preinstalat, iar portabilitatea e decentă. Despre portabilitate mai trebuie să adaug că are greutate de 2,3 kilograme și baterie care poate să țină și 6 ore.

Per ansamblu, acest model e unul excelent dacă vreți ceva cu procesor puternic și care să fie pe culoare neagră. iar dacă vreți modele pe alb atunci le găsiți aici.
Mulți vor întreba ce să aleagă între AMD și Intel, iar răspunsul meu ar fi că e cel mai ieftin. Deci, dacă o să găsiți un model similar cu AMD atunci puteți să-l luați fără probleme.

Te-ar mai putea interesa