HP VICTUS 16-d0057nq, laptop cu placă video RTX 3060

HP VICTUS 16-d0057nq este un laptop de generație nouă și se adresează celor pasionați de jocuri, deoarece vine cu procesor i7-11800H cu opt nuclee, ecran de 16.1 inci, placă video RTX 3060 și multe altele. Precum oricare laptop de gaming, acesta are un display foarte bun însă nu văd un refresh foarte mare, dar reproduce un număr mai mare de culori (100% sRGB). Un astfel de laptop e perfect pentru cineva interesat să joace jocuri sau să folosească aplicații profesionale.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci și care are incorporate o mulțime de tehnologii superioare altor modele. Alături e o imagine, cu varianta pe un gri mai închis, dar există variante și pe alb sau albastru (cum e HP 16-e0009nq). Culoarea nu joacă un rol important, dacă vă doriți un anumit scor de performanță și nu cred că veți găsi un laptop cu aceeași configurație în mai multe culori.

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 16.1 inci (nici mare, nici mic), procesor i7 cu 8 nuclee (modelul l-am menționat sus), memorie RAM DDR4, SSD în format M.2, tastatura iluminată și multitudinea de porturi. SSD-uri STA nu mai reprezintă o opțiune pentru producători deoarece vor un hardware foarte compact care să nu ocupă mult spațiu.
Unul dintre porturile cu care e dotat e HDMI 2.1, iar acesta devine util atunci când vreți să conectați un televizor 4K sau un monitor profesional. Nu-i nevoie de un DisplayPort cât timp are USB tip C la care se poate folosi un cablu adaptor.

Concluzie

Pentru achiziția acestui model ar fi că are incorporată tehnologie de generație nouă, bateria cu autonomie mare, ecran IPS foarte plăcut și multe altele. O să vedeți că nu prea aveți ce să-i mai puneți, deoarece oferă suficientă memorie RAM, dar și spațiu. Deci, dacă te interesează un laptop care să ruleze jocurile fără a „obosi” atunci acest model HP VICTUS 16-d0057nq e unul pe care eu ți-l recomand.

Te-ar mai putea interesa