Victus by HP 16-e0009nq, laptop albastru creat pentru gameri

Laptopul HP 16-e0009nq poate fi cea mai bună soluție deoarece oferă un procesor destul de performant, ecran 144 Hz de 16.1 inci, memorie de 16GB, placă video RTX 3050 Ti. Noile componente sunt tot mai eficiente, motiv pentru care nu e nevoie de o baterie foarte mare. Dacă vreți să jucați un joc, mă gândesc că veți conecta laptopul la o priză ca să vă puteți juca mai multe ore. Pot spune că poate înlocui un desktop în acest buget, pentru că nu e mult mai accesibil, ținând cont că are nevoie de monitor.

Dacă vă plac filmele și vă uitați la ele de la o distanță mare, recomand să-l conectați la un televizor sau poate că aveți un monitor foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Componentele acestui model sunt destul de noi: Ryzen 7 5800H, AMD Radeon Graphics, 16GB DDR4, SSD cu capacitate de 1TB și placa video dedicată menționate mai sus. În general, memoria de 16 giga este dispusă pe două sloturi pentru un plus de performanță (Dual Channel) și nici nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Laptopurile cu Ryzen 7 și 9 sunt mult mai scumpe, iar dacă nu sunteți un gamer înrăit atunci vă puteți mulțumi cu un Ryzen 5. În plus, procesorul trebuie să fie de tip H și nu de tip U (acesta nu are un consum mare de resurse).

Bineînțeles pe acesta e nevoie Windows 11 și nu alt sistem, deoarece doar acesta poate evidenția mai bine performanțele acestui model și oferă o interfață nouă. Laptopul se mișcă excelent cu acel SSD, iar dacă folosiți un stick USB 3.0, datele vor fi copiate rapid, motiv pentru care nu ar mai fi necesar încă un mediu de stocare.

Concluzie

Oferă o imagine clară, un SSD decent, placă video decentă pentru jocuri, un design nou și atrăgător. HP 16-e0009nq e un model destul de reușit și care merită să-l încercați dacă nu aveți nevoie de componente diferite (HP Victus 16-e0004nq are RTX 3060). Nu există laptopul perfect în special dacă ne limităm la un anumit buget, adică trebuie să facem compromisuri și poate că nu-l veți folosi mai mult de 2-3 ani.

Te-ar mai putea interesa