HP VICTUS 16-d0023nq, laptop alb creat pentru pasionații de jocuri

Laptopul prezentat în imaginea de jos este diferit de cele office și se vede după hardware-ul său. HP VICTUS 16-d0023nq este unul dintre cele mai performante soluții oferite de acest brand și mă refer la un buget mediu alocat. Dacă vreți să vă limitați la un RXT 3060, atunci seria Victus reprezintă o soluție. Nu este foarte populară pentru că a apărut recent și tinde să înlocuiască seriile Pavilion și Omen (cele cu preț mai atractiv). Configurația poate fi îmbunătățită dacă doriți și doar la partea de memoria ar fi necesar.

Pot spune că arată mult mai bine în realitate decât în imaginile de prezentare. iar jos se poate vedea combinația de alb cu negru (există și albastru cu negru – Victus by HP 16-d0033nq). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Voi decideți dacă configurația este de ajuns pentru ce doriți să încercați pe el, însă dacă nu vă prea jucați, atunci puteți alege chiar și unul cu RTX 3050. Evident că acela nu oferă foarte multe fps-uri în jocuri și poate că vă plac jocurile cu mai multe detalii (cu RayTracing puteți activa scene mai realiste). Componentele de pe laptopuri sunt diferite de cele de pe PC-uri, astfel că scorul de performanță este inferior, dar nu cu mult (este un clasament diferit pentru acestea).

Eu consider că o astfel de serie va înlocui treptat pe cele Pavilion dar și unele modele Omen mai ieftine, dar depinde și ce preferințe au utilizatorii. Până la urmă, clientul dictează ce-i place și cam cât este dispus să cheltuie. Un preț mai atractiv se datorează și faptului că nu are Windows 10 preinstalat.

Concluzie

Are un ecran superb și chiar dacă ecranul a crescut puțin – 16.1 inci, restul specificațiilor au rămas neschimbate. HP 16-d0023nq are o autonomie bună în modul office, însă când vă jucați mai multe ore, puteți ține încărcătorul conectat la priză (precum PC-ul). Astfel de laptopuri nu trebuie să impresioneze la capitolul portabilitate, ci mai degrabă cu o performanță peste medie, iar acel Core i5 împreună cu RTX 3060 vor oferi rezultate foarte bune în jocurile noi.

Te-ar mai putea interesa