HP VICTUS 16-d0015nq, laptopul cu placă video RTX 3060

Laptopul din imaginea de jos este o variantă pe alb destul de performantă, iar dacă vă interesează acest aspect. HP VICTUS 16-d0015nq este una dintre cele mai bune laptopuri de la acest brand și în acest preț. Totuși, nu ar trebui neglijate nici laptopurile cu hardware AMD (cum are HP OMEN 16-c0008nq), deoarece oferă un raport performanță/preț bun. Arată ca un laptop de gaming oarecare, doar că vedem un design elegant pe alb, guri de aerisire mari și un logo nou. O serie nouă oferă anumite caracteristici diferite și componente cam la fel.

Din imaginea de jos se vede că nu este complet alb, ci este o combinație de alb cu negru care evidențiază mai bine logo-ul, dacă vorbim de capac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestui laptop este una de gaming și va fi apreciată de cei care vor să joace jocuri la detalii ceva mai mari. Numărul laptopurilor cu grafică RTX a crescut destul de mult în ultimul an, astfel că nu mai vedem plăci video GeForce și GTX. Chiar dacă plăcile video sunt importante pentru gaming, nu trebuie să neglijăm procesorul. Acesta are și o placă video integrată care oferă o autonomie mai mare, însă când nu rulați conținut video (comutarea se face automat).

Ecranul este puțin mai mare decât cel standard, adică vorbim de 16.1 inci și pot fi variante cu ecran de 17.3 inci. Mărimea ecranului influențează prețul laptopului deoarece crește și carcasa sa. Atunci când vă doriți un laptop performant, nu trebuie să vă uitați la cât e de compact pentru că sistemul de răcire este mai eficient dacă are fante de aer mai generoase.

Concluzie

Dacă laptopul vechi nu mai face față noilor jocuri, atunci gândiți-vă la unul puțin mai mare și cu placă video RTX. HP VICTUS 16-d0015nq este una dintre acele laptopuri pentru care le puteți folosi pentru diverse aplicații și jocuri. Bineînțeles, nu veți avea probleme cu spațiul ori memoria RAM, deoarece aveți suficient. Bineînțeles, se pot face îmbunătățiri în acest sens în caz că poate nu vă ajunge spațiul.

Te-ar mai putea interesa