HP VICTUS 16-d0013nq, laptop de gaming bun

HP VICTUS 16-d0013nq este unul dintre numeroasele laptopuri de gaming din seria Victus de la acest brand și care au un display de 16 inci. Îmi place foarte mult că HP a ales să oferă și o variantă de mijloc (ca mărime), astfel poate să renunțe la variantele clasice (15 inci, respectiv 17 inci). Această decizie rămâne în mâna clientului, adică depinde și care vor avea mai mult succes, adică depinde de cerere. Față de seriile Pavilion și Omen, aceasta arată mult diferit, dar nu și față de cele clasice.

La interior are cele mai bune componente de pe piață în acest buget, însă tot nu e peste un desktop plus că nu am luat în calcul monitorul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul acestui laptop e un Intel Core i5, care face parte din a 11-a generație de procesoare – Tiger Lake. E foarte important că voi să alegeți laptopuri cât mai noi deoarece unele tehnologii sunt chiar de folos, iar consumul scade astfel că nu este nevoie de o baterie mare (scade și greutatea laptopului). Autonomia acelei baterii diferă în funcție de cum veți folosi laptopul, iar în timpul jocurilor poate să scadă destul de mult, de aceea puteți ține încărcătorul conectat.

Caracteristicile sale tehnice sunt corespunzătoare prețului, iar displayul său este unul ceva mai special oferind un refresh mai mare. Acesta va fi de folos în jocurile cu cerințe hardware mai mici sau depinde cum veți alege setările (poate că nu vreți multe detalii, ci fluiditate).

Concluzie

L-aș alege pentru că se comportă bine indiferent de program sau joc, construcția este una compactă și nu a afectat sistemul de răcire, poate înlocui orice laptop sau desktop vechi. HP VICTUS 16-d0013nq nu e precum laptopurile accesibile sau cele business, se vede din imaginea de prezentare, dar și din specificații. Merită să alegeți laptopuri de gaming chiar și dacă nu vă jucați jocuri, deoarece arată mai bine și se apropie de performanțele unui PC. Nu le recomand și celor care vor portabilitate și autonomie cât mai mare (gen HP Pavilion 15-eh1011nq).

Te-ar mai putea interesa