HP Pavilion 15-eh1011nq, laptop cu Windows 11

HP Pavilion 15-eh1011nq este un laptop de generație nouă cu procesor AMD Ryzen, 8 giga de RAM și SSD M.2. A fost conceput pentru tot felul de sarcini, chiar și multimedia, că doar are un procesor Octa Core și un display Full HD cu panel IPS. Să nu neglijăm nici conectivitatea foarte bună, plus software-ul nou (Windows 11 cu licență).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop de tip desktop replacement care arată excelent și are o portabilitate decentă (mai bună este în cazul unui laptop HP Pavilion 14-ec0043nq). Arată chiar bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Însă pe noi ne interesează ce oferă la interior că doar vorbim de un preț ceva mai mare.

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu procesorul Ryzen 7 cu 8 nuclee, memoria RAM 8GB de tip DDR4 și SSD-ul de 256 de giga.
Placa video din acest model e un Radeon Graphics cu memorie integrată, deci nu este precum cele cu memorie video dedicată.
Vi se oferă și un sistem de operare potrivit, iar voi trebuie doar să alegeți programele necesare.
Având wireless ac 2×2 o să puteți beneficia de o experiență foarte bună atunci când navigai pe web sau chiar vizionați conținut video pe streaming.
Ecranul nu e unul mare, ci unul de 15,6 inci cu o imagine de calitate întrucât vine cu panel IPS și mulțumită stratului anti-glare nu-ți va obosi ochii.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are o construcție solidă, un design plăcut, portabilitate bună, componente de top, software licențiat și conectivitate bună,
Contra ar fi că nu are un SSD mare motiv pentru care stocare anumitor fișiere (de dimensiuni mari) devine problematică.

Concluzie

Deci, dacă te interesează un dispozitiv util pentru orice tip de task, vă recomand acest model HP Pavilion 15-eh1011nq și costă mai mult pentru că are acel procesor care este echivalentului unui Core i7, dacă nu chiar mai bun. Să nu neglijăm nici faptul că are Windows 11 care este singurul sistem de operare care l-aș recomanda pe noile laptopuri (chiar și acesta influențează prețul cu câteva sute de lei).

Te-ar mai putea interesa