HP VICTUS 15-fb0026nq, laptop albastru pentru gaming

Un laptop ceva mai ieftin pentru că are procesor AMD și nu Intel, este cel de jos – HP VICTUS 15-fb0026nq. Chiar și dacă este mai ieftin, performanțele sunt similare sau chiar mai bune, dar depinde și cu care model în comparăm. Nu costă mult și pentru că are 8GB RAM, dar eu aș recomanda 16GB pentru cele mai multe jocuri deoarece sistemul de operare consumă mult (dacă alegeți Windows 11).

În caz că nu vreți să mai investiți nimic în el, atunci mai bine rămâneți la versiunea 10 care consumă pe jumătate. Astfel, veți avea mai multă memorie RAM pentru jocuri sau poate că nu vă doriți un astfel de laptop pentru gaming, ci doar vă place cum arată și ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Victus 15 fa0024nq

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt foarte puține laptopuri de gaming ca acesta la un buget atât de mic și dacă, de exemplu, nu vă place SSD-ul, puteți pune unul ceva mai mare și chiar o memorie de 16GB (conform producătorului un slot este liber). Nu mai este nevoie de atât de mult spațiu de stocare cum aveam pe desktopuri deoarece acum filmele și muzica sunt pe stream, iar fișierele media pot fi stocate în cloud. Efectiv doar aplicațiile și anumite fișiere le mai ținem pe laptop.

Placa video prezentă pe acesta poate rula jocuri precum Elder Ring, RDR 2 etc la detalii Medium spre High, fără probleme (60 fps-uri). Evident că din setări se pot scoate anumite detalii care poate nu sunt atât de importante, pentru a obține un număr satisfăcător de fps-uri, adică pentru un joc fluid.

Autonomia în mod office este mare și nu este chiar atât de mare ca și în cazul laptopurilor office, dar sunt și aici niște excepții, deoarece componentele de pe acesta consumă mai mult pentru a oferi un plus de performanță.

Concluzie

Dacă nu vă doriți să jucați jocuri, atunci acest HP VICTUS 15-fb0026nq nu este pentru voi, însă dacă aveți să gând să încercați Fornite, CS GO, GTA 5 etc., atunci acesta poate fi acela. Dacă aveți nevoie de 16GB RAM, atunci poate v-ar plăcea un HP VICTUS 15-fa0022nq.

Te-ar mai putea interesa