HP VICTUS 15-fa0020nq, laptop alb de gaming

Majoritatea laptopurilor de gaming sunt negre dar sunt și modele pe alb, iar în cazul modelului de jos HP VICTUS 15-fa0020nq vorbim de o combinați de alb cu negru care rată destul e bine. Singurul lucru care nu mi-a plăcut este tastatura albă deoarece tastele iluminate nu prea se văd atât de bine când aveți puțină lumină în cameră. Poate că nu v-ar deranja acest aspect și poate că nici nu veți folosi prea des această caracteristică deoarece va reduce din autonomie și crește puțin temperaturile interioare.

Indiferent cum arată, prețurile nu sunt influențate de felul cum arată un anumit model, ci de ce are la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Victus 15 fa0026nq

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestuia are procesor Intel, deci vorbim de seria Alder Lake care este semnificativ mai performantă decât cea anterioară, însă tehnologia de fabricație a rămas neschimbată. Un număr mare de nuclee ajută mult la noile jocuri, dar și restul componentelor sunt importante. Aici mă refer la memoria RAM și la placă video dedicată, pe când spațiul de stocare nu este atât de relevant cât timp mai toate laptopurile au SSD-uri de tip M.2. Chiar și acestea pot să difere în funcție de generație și model.

Performanțele grafice sunt asigurate de placa video GTX 1650 care este inferioară variantei RTX 3050. Nici nu prea mai sunt astfel de laptopuri cele mai multe au plăci video din seria modernă cu Ray Tracing, însă dacă nu v-o permiteți și aveți nevoie de procesorul Core i7, atunci optați pentru cel de sus.

Dotările sunt aceleași și sunt foarte bune indiferent de configurație, dar pot să diferențe puțin porturile dacă vorbi mde modele mai mari (cu ecran de 17 inci). Ecranul acestuia este destul de simplu și nici nu ar fi nevoie de un refresh mai mare pentru că actuala configurație rulează cele mai multe jocuri la detalii modeste.

Concluzie

HP VICTUS 15-fa0020nq reprezintă o soluție interesantă în special dacă căutați viteză de procesare și Intel chiar a dat lovitura cu noua serie. În aproape același buget, avem modelul cu Ryzen 5 numit HP VICTUS 15-fb0010nq.

Te-ar mai putea interesa