HP Pavilion Aero 13-be0003nq, laptop roz auriu pentru Ea

Un laptop auriu de dimensiuni reduse poate fi cadoul ideal pentru Ea. Am ales modelul de jos HP Pavilion Aero 13-be0003nq deoarece are o configurație foarte performantă dar și Windows 11 Home preinstalat. Evident că această serie oferă numeroase configurații și culori, însă eu aș recomanda pe cea de Jos deoarece nu mai necesită niciun upgrade pe viitor. Să nu mai spun că sistemul de operare preinstalat vă scutește de niște stres și laptopul poate fi folosit imediat după achiziție.

Nu se adresează oricui deoarece un laptop performant este și un laptop scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un laptop de dimensiuni reduse poate ține locul unui desktop PC dacă nu țineți aveți neapărat un ecran foarte mare și nici nu vă gândiți la alte modificări la componente. Eu consider că acel SSD oferă suficient spațiu pentru stocarea fișierelor și a programelor. O soluție pentru a extinde spațiul de stocare ar fi un hard disk extern sau tot un SSD doar că mă refer la unul SATA.

Seria de laptopuri Aero oferă caracteristici puțin mai diferite față de Pavilion sau cele accesibile. una dintre ele este displayul cu rezoluție 1200p, 100% sRGB și luminozitate de 400 niți. Aș spune că ar fi și un bun laptop business deoarece are cititor de amprente, tastatură iluminată, conectivitate foarte bună și autonomie mare.

Cât despre hardware-ul său, vedem cel mai nou Ryzen 7 care este echivalentul unui Core i7, placă video AMD Radeon Graphics, memorie DDR4 și SSD M.2. Multitaskingul excelent la modelele cu 16 GB adică aveți suficient pentru aplicații iar dacă spațiul de lucru nu mai este de ajuns, alegeți să conectați un monitor prin HDMI la acest laptop.

Este la fel de portabil precum un model Envy greutatea ajungând să fie de numai 1kg.

Concluzie

Dacă nu aveți idee ce cadou să-i faceți persoanei iubite gândiți-vă că există astea de laptopuri, iar modelul HP Pavilion Aero 13-be0003nq are un preț oricum corect dacă ne gândim la componente și la calitatea materialelor folosite. Un Apple MacBook Air 13 costă ceva mai mult dacă nu este fană HP.

Te-ar mai putea interesa