HP Pavilion Aero 13-be0000nq, păreri ultraportabil de 1kg

Dacă vă doriți un notebook PC cu portabilitate superioară atunci vă rog comandă să vă uitați la modelul HP Pavilion Aero 13-be0000nq.După cum probabil va fi dat seama de la numele acestui dispozitiv se vrea a fi o alternativă la MacBook Air 13. De aici și denumirea Aero.

Modelul acesta vine cu un procesor Ryzen 7, ecran de 13 inch și Windows 11 preinstalat. Dacă ar fi să-l integrăm într-o categorie atunci cel mai potrivit ar fi să-l integrăm în categoria business. Facilități care vor fi pe placul oamenilor de afaceri sunt cititorul de amprente, greutatea de 1kg și performanțele peste medie.
Acest ultraportabil are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ce mi-a plăcut

Cel mai mult îmi a plăcut faptul că are o greutate de 1 kg iar în combinație cu autonomia de 10 ore a bateriei putem spune că este o foarte bună alternativă la MacBook Air 13.

Memoria RAM este una suficientă de 16 giga, iar stocarea se realizează pe un SSD de 1 terra.
Stă foarte bine pe partea de conectivitate și porturi deoarece are un port HDMI, wireless ax, bluetooth și trei porturi USB.

Sistemul de operare este prezent și e vorba de ce mai nou de la Windows adică versiunea 11 Home.

Ecranul este unul foarte clar întrucât are tehnologie IPS și finisajul este unul antireflexie.

Ce nu mi-a plăcut


Ca în cazul oricărui model de 13 sau 14 inci, nici acest HP Pavilion Aero 13-be0000nq nu are tastatura numerică (adică numpad).
Costul de achiziție este unul crescut dacă ar fi să îl comparăm cu alte modele similare care au Windows ori cu un model de la Apple.
Nu are placă video cu memorie proprie, dar nici nu știu dacă va fi ajutat la așa ceva având în vedere că este un model pentru oamenii de afaceri.

Concluzia

În cazul în care sunteți dependenți de ecosistemul Windows atunci acest model ar trebui luat în considerare. Însă, nu pot să nu observ că prețul este ceva mai mare decât al unui MacBook Air care oferă o autonomie a bateriei undeva la 16 ore. Din această cauză ca alternativă recomand laptopul de la Apple – MacBook Air 13 – deoarece costă cu vreo 1500 RON mai puțin și oferă mai mult.

Te-ar mai putea interesa