HP Pavilion 17-cd2023nq, laptop gaming cu ecran de 17 inci

Laptopul de gaming este mult diferit de cel clasic și se vede după construcție. HP Pavilion 17-cd2023nq este un model pe negru cu tastatură iluminată verde, după cum se și vede din imaginea de prezentare. Nu este foarte compact precum seriile clasice, ci e puți mai gros deoarece are acele fante în spate pentru evacuarea aerului. Seamănă mult cu seria precedentă Omen, pentru că cea actuală arată precum un laptop clasic însă cu finisaje mai plăcute. Chir și logo-ul s-a schimbat la seria Omen, dar nu și la aceasta.

Evident că logo-ul este colorat în funcție de culoarea laptopului sau a tastaturii, cum e în cazul de jos. Dacă nu vi-l doriți pentru gaming, atunci ar trebui să alegeți un laptop diferit, cum este și HP 17-cn0006nq. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hardware-ul dictează prețul laptopului pentru că anumite dotări au devenit standard, însă pe anumite serii pot fi și dotări premium (tastatură RGB, refresh mult mai mare la ecran și altele). În cazul acestui laptop vorbim de un procesor nou și care va deveni popular fiind destul de performant (comparativ cu un Core i7 din generațiile precedente).

De aceea, un laptop ca acesta poate să vă satisfacă noile și poate că nici nu vă doriți detalii foarte mari în jocuri. Placa video de pe acesta este un GTX și nu RTX, astfel că nu veți putea activa anumite efecte în jocuri, dar nu toate jocurile oferă setări pentru Ray Tracing. E de apreciat că este vorba de versiunea Ti care e cu circa 25% mai performantă decât cea non Ti.

Chiar dacă multe laptopuri au renunțat la hard discuri în favoarea SSD-urilor M.2, acest laptop le are pe amândouă. Poate că nu este un SSD mare, însă e de ajuns pentru sistemul de operare și aplicații.

Concluzie

HP Pavilion 17-cd2023nq are un preț oarecum corect pentru ce oferă și dacă vă place hardware-ul, dar vi se pare că depășește bugetul, aruncați o privi peste modelele cu ecran de 15 inci. Acestea sunt mai accesibile și componentele pot fi identice. Eu recomand laptopurile de 17 inci pentru că oferă un ecran mult mai potrivit pentru cei care au avut anterior un PC.

Te-ar mai putea interesa