HP 17-cn0006nq, laptop cu display mare – 17.3 inci

HP 17-cn0006nq este un alt model mare de la acest brand și care are un hardware destul de performant, iar aici mă refer la procesorul Core i7 Tiger Lake. Procesorul este cea mai importantă componentă a oricărui gadget indiferent că este laptop, tabletă sau telefon. Nu merită să optați pentru un desktop cât timp aveți posibilitate să alegeți o alternativă mult mai compactă, portabilă și bine dotată. Acesta nu are nevoie de prea multe periferice, dar pentru a munci la birou aveți nevoie de un mouse și un router în apropiere (pentru a fi în raza sa).

Laptopul arată foarte bine, adică vorbim de o combinație de argintiu cu negru care o consider premium, însă seria Envy arată și mai bine (HP ENVY 17-ch1013nq). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de celelalte procesoare, acesta are 4 nuclee astfel că puteți face multitasking dar și rula programe profesionale care au cerințe hardware mai mari. Placa video Intel este de ajuns și pentru cei pasionați de jocuri, v-aș recomanda o serie diferită.

Evident că n vi-l doriți pentru gaming, ci pentru taskuri zilnice și pentru anumite programe office. Un display de 17.3 inci oferă un spațiu de lucru generos, adică puteți face multitasking și calitate este decentă că doar vorbim de tehnologie IPS.

Consider că oferă suficientă memorie RAM, poate chir prea multă, însă pentru multitasking este ideală. Evident că vă puteți gândi la un monitor suplimentar dacă munciți pe el, iar acela poate fi montat cu un suport de birou astfel în cât să fie deasupra ecranului laptopului sau în lateral.

Concluzie

Prețul este foarte bun pentru ce oferă și să nu uităm că vorbim de o generație nouă de componente mult mai eficiente. HP 17-cn0006nq este ceva mai ușor decât altele, însă nu este un plus pentru cei care nu vor călători cu el, ci îl vor folosi strict la birou. Bateria mai mică face ca laptopul să fie atât de portabil și autonomia sa nu are de suferit dar depinde și de stilul utilizatorului (aplicații folosite, conținut media redat, ce setări faceți la ecran sau dacă folosiți tehnologiile wireless).

Te-ar mai putea interesa