HP Pavilion 17-cd1040nq, laptop cu cip grafic GeForce GTX 1650 Ti

HP Pavilion 17-cd1040nq este unul dintre cele mai interesante laptopuri de pe piață, iar ca și performanță se află în segmentul mijlociu. E evident că nu se adresează segmentului business, ci mai degrabă tinerilor. E ceva mai mare decât un model clasic deoarece are un sistem de răcire mai eficient și componente scumpe cu consum mare (cu performanțe pe măsură), însă dimensiunile sale au mai scăzut pentru că vedem un hardware mult mai mic și un ecran cu margini subțiri. Designul sugerează că e vorba de un laptop ceva mai special și care e ceva mai scump. Pe lângă acele componente, laptopul are tastatură iluminată care e utilă, ecran IPS cu 144 Hz, baterie generoasă și o placă video excelentă- GeForce GTX 1650 Ti.

Alternativele sunt laptopurile de gaming cu ecran mai mic, adică vorbim de modele de 15.6 inci sau de 16.1 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui model de laptop e de tip i7-10750H, deci e foarte nou și e de gaming (acel „H” de la final sugerează asta). Chiar și restul componentelor sunt destul de bune și trebuie luate în calcul și ele, că doar vreți să încercați jocuri pe el. Ecranul e ideal pentru a viziona filme sau pentru a edita diverse fișier media (video sau foto) deoarece are unghiuri de vizibilitate mari. Un laptop poate fi folosit ca media player ori dacă nu sunteți mulțumiți, puteți conecta un televizor pentru un plus de calitate.

Laptopul poate fi upgradat însă doar la memoria RAM mai puteți mai pune (suportă 16GB). Laptopurile nu prea vin cu Windows 10 preinstalat pentru a fi mai atractive ca preț. Oricum, dacă vă permiteți un așa laptop, trebui să vă gândiți și la un mouse pe măsură cu precizie superioară și la un router de ultimă generație pentru acasă (dacă nu aveți unul).

Plusuri: conectivitate bună (USB 3.2, HDMI 2.0, WIFi ax), SSD rapid, tastatură iluminată, placă video foarte bună, ecran FullHD, difuzoare Bang & Olufsen și imagine cu rată de refresh mare.
Minusuri: nu prea sunt.

HP Pavilion 17-cd1040nq e destul de greu dar nu cu mult mai greu decât un alt model de 17 inci, de aceea nu poate fi modelul ideal pentru călătorii ori pentru a ieși în oraș.

Te-ar mai putea interesa