HP Pavilion 16-a0000nq, laptop cu HDMI 2.0

Laptopul HP Pavilion 16-a0000nq e unul dintre cele mai portabile laptopuri de gaming de pe piață (2.35 kg) și spun asta pentru că generațiile precedente erau ceva mai grele (chiar și peste 3 kg). Oricum, sistemul de răcire nu a avut de suferit chiar dacă e mai mic acest laptop iar eficiența energetică a scăzut la noile generații de componente. Astfel că e bine să alegeți un procesor dintr-o generație cât mai nouă (a 10-a de la Intel). Chiar și generația precedentă de procesoare e destul de reușită datorită tehnologiilor prezente și placa video integrată mi se pare suficient de bună, dar nu și pentru gamerii înrăiți.

Acest brand oferă destul de multe serii similare doar că acestea pare a fi cea mai atractivă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt ideale pentru cei pasionați de jocuri: i5-10300H, placă video integrată Intel UHD Graphics, memorie RAM de 8GB, SSD de jumătate de tera și placă video pentru gaming GTX 1650. Există laptopuri mult mai scumpe cu componente de ultimă generație care pot fi mai interesante dar depinde cât sunteți dispuși să dați pe un laptop. Oricum, e un bun înlocuitor pentru un desktop și dacă ați opta pentru un desktop nu veți ieși mult mai avantajos pentru că e nevoie de un monitor care costă destul de mult.

Trebuie să puneți Windows 10 și nu Linux, deoarece va evidenția cel mai bine performanțele laptopului. Alți producători oferă variante similare dar depinde ce vă convine mai mult în acest buget deoarece configurațiile pot fi puțin diferite. Nu are două medii de stocare, cum am văzut pe laptopurile de anul trecut deoarece utilizatorii preferă SSD-ul fiind mult mai rapid.

Plusuri: are un preț destul de bun, tastatură iluminată, tehnologie wireless WiFi ac 2×2, USB de tip C, HDMI 2.0 (redare 4K fără probleme pe un televizor) etc.
Minusuri: nu sunt.

HP Pavilion 16-a0000nq e un laptop destul de bun pentru a juca jocul favorit, dar și alte jocuri recent lansate (detalii mici). Are un design interesant și merită ales dacă vă plac laptopurile de gaming mai mult decât desktopurile.

Te-ar mai putea interesa