HP Pavilion 17-cd1016nq, laptop creat pentru gaming

Laptopurile de gaming arată diferit pentru că au la interior un hardware performant și sistemul de răcire este avansat, pentru ca voi să puteți juca jocul favorit multe ore. Un model care l-aș recomanda este HP Pavilion 17-cd1016nq pentru că nu are un preț foarte mare și poate că veți fi mulțumiți de ce oferă. Acesta are un finisaj complet negru și consider că arată bine pentru această categorie de laptopuri, tastatura fiind iluminată (ghost white).

Față de altele, acesta are un SSD de 1TB pe care puteți stoca o mulțime de date sau jocuri. Totul pornește rapid și parcă ați folosi o tabletă și nu un laptop. Bineînțeles, mai trebuie să alegeți un sistem de operare, iar recomandarea mea este Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un procesor Intel Core i5 Comet Lake care este foarte popular, adică este prezent pe multe laptopuri multimedia și de gaming, dar mai este și cel Core i7. Laptopul se alege în funcție de jocurile care le veți încerca, adică componentele sunt foarte importante. Configurațiile sunt construite destul de echilibrat. De exemplu, nu veți vedea plăci video prea performante împreună cu procesoare accesibile, deoarece procesorul este cea mai importantă componentă.

Păreri pro și contra

Nu veți simți lipsa monitorului, pentru că acum aveți un IPS de 144Hz cu diagonală de 17 inci. Este ușor de transportat chiar dacă este un model mare, puteți folosi chiar și o geantă în acest sens. Placa video GTX 1650 Ti este excelentă pentru acest buget, iar dacă vă doriți una RTX atunci trebuie să vă uitați la seriile Omen, dar și bugetul trebuie să fie mare. Calitatea audio oferită de difuzoarele sale este una peste medie, însă nu și puterea lor. De aceea, veți alege un sistem audio clasic pentru a asculta muzică și viziona filme alături de cei dragi.

HP Pavilion 17-cd1016nq are o conectivitate bună, adică vi se oferă diverse tipuri de porturi dar și tehnologiile fără fir nu lipsesc (WiFi ax și bluetooth 5.0). Poate fi folosit conectat la priză pentru a nu vă mai face griji că veți rămâne fără baterie în timp ce vă jucați pe el.

Te-ar mai putea interesa