HP Pavilion 17-cd1005nq, laptop cu placă video GTX 1650Ti

Laptopul din imagine de prezentare este HP Pavilion 17-cd1005nq și este un model cu imagine destul de mare, adică oferă un ecran cu diagonală de 17.3 inci. Seria de laptopuri Pavilion reprezintă o soluție puțin mai accesibilă decât cea Omen și componentele diferă puțin. Totuși, performanțele sunt de lăudat pentru că are un procesor Core i5 Comet Lake și o placă video GTX 1650 Ti, după cum am menționat sus.

Se poate vedea că este ceva mai mare decât variantele de 15 inci, adică are mai mult spațiu în jurul tastaturii și este perfect pentru cei care au avut sau au un desktop. Nu veți mai simți lipsa monitorului mare, însă tot se poate conecta unul sau un televizor 4K pentru că are ieșire HDMI 2.0. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile procesoare Intel chiar oferă performanțe decente și vedem tehnologii de fabricație mai avansate. Vedem o conectivitate bună și nu-i lipsește nici un port, dar și tehnologiile fără fir sunt la versiuni recente (WiFi ax și bluetooth 5.0). Puteți alege să vă conectați prin cablu de rețea la internet, astfel veți benefica de viteză maximă indiferent de locație (routerul nu mai trebuie să fie în apropiere).

Păreri pro și contra

Are un ecran deosebit și aș putea spune că va fi apreciat de creatorii de conținut deoarece este sRGB 100% și luminozitate de 300 niți, dar și configurația va ajuta destul de mult. Unele componente pot fi schimbate cu altele mai avansate, însă sunt limitări deoarece cele mai multe componente sunt integrate. Laptopul este conceput pentru pasionații de jocuri și poate rula cele mai noi titluri, însă unele jocuri pot cere ceva mai multă memorie RAM. Laptopul suportă mult mai multă memorie, iar spațiu de stocare este satisfăcător având atât un SSD, cât și un hard disc.

HP Pavilion 17-cd1005nq este unul din numeroasele modele de la acest brand, iar dacă vă place seria, sunt și o mulțime de modele de 16 inci. Indiferent de mărime, componentele pot fi aceleași sau chiar mai bune în cazul variantelor de 15 inci (dacă vorbim de același buget). Deci mărimea ecranului afectează prețul, dar nu atât de mult încât să vă descurajeze să-l cumpărați.

Te-ar mai putea interesa