HP Pavilion 16-a0003nq, laptop pentru jocuri cu ecran de 16.1 inci

Laptopul din imagine este un model de dimensiuni generoase pentru ca voi să vedeți mai bine fiecare detaliu. Să nu uităm că este vorba de o serie de laptopuri creată pentru cei pasionați de jocuri, însă este ceva mai accesibil decât un HP Omen. Numele său este HP Pavilion 16-a0003nq, adică are un ecran de 16 inci și are componente foarte bune. Doar memoria RAM și SSD-ul pot fi înlocuite cu alte componente mai scumpe, dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult.

Construcția rămâne aceeași indiferent de mărimea ecranului, iar voi alegeți care vă convine. Evident un ecran mai mare este mai plăcut pentru gaming sau vizionat filme, însă mărimea ecranului influențează greutatea sa (în caz că vă gândiți să-l transportați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Pavilion 16 a0005nq

Procesorul Core i5 10300H este un model nou de la Intel și este conceput special pentru gaming și aplicații profesionale (editare video). Chiar și placa video dedicată este foarte importantă, iar modelul este unul de tip Ti. Pentru a vă face o idee, acest GTX 1650 TI înlocuiește vechiul GTX 1060 Ti care a fost apreciat pentru performanțele sale mid-range. Cu alte cuvinte, nu vorbim de o componentă accesibilă, ci de una care va face față multor jocuri. Setările din jocuri pot fi alese și în funcție de cât de bine sunt optimizate jocurile.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pe negru și cu acea tastatură verde, oferă un ecran IPS FullHD cu protecție mată (alte laptopuri oferă rată de refresh de 144Hz), un hardware bun pentru jocuri (Core i5, GTX 1650 Ti, 8GB), se mișcă rapid cu noul SSD M2, numeroase porturi pentru a conecta ușor diverse periferice, tastatura are funcție de iluminare și este una colorată. Lipsa sistemului de operare Windows 10 nu este un minus pentru că o licență electronică nu costă mult și instalarea sistemului de operare durează puțin.

HP Pavilion 16-a0003nq poate fi alegerea ideală dacă nu vreți să jucați titluri recent lansate și cu setări la maxim. Poate că preferați să jucați jocuri multiplayer cu un număr mare de fps-uri, adică nu puneți accent pe detalii, ci numai pe fluiditate.

Te-ar mai putea interesa