HP Pavilion 16-a0004nq, laptop cu i5-10300H şi GTX 1650 Ti

HP Pavilion 16-a0004nq e un laptop din categoria gaming pentru persoanele interesate de un dispozitiv pentru sarcini solicitante.
Ecranul e unul de 16,1 inci, iar portabilitatea dispozitivului e una foarte bună deoarece are greutate de 2,4kg şi bateria poate să ţină 6 ore.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va descurca foarte bine în orice sarcină.
Din imagine puteţi vedea că aparatul e unul de culoare neagră cu tastatură completă.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 16-a0004nq este echipat cu procesor i5-10300H care are 4 nuclee, motiv pentru care scoate 8818 puncte la benchmark.
Pentru a face faţă sarcinilor video acest model vine cu placă video dedicată model GeForce GTX 1650 Ti cu 4GB memorie video.
Memoria sistemului e de 16GB, ambele sloturi fiind ocupate. Dacă tot am menţionat de memorie atunci trebuie să precizez că stocarea e una pe SSD de 512GB.

Precum în cazul altor modele noi nici acesta nu are unitate optică, instalarea sistemului de oeprare făcându-se de pe un stick USB boot-abil. Eu recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB 3.0.
Stă foarte bine la capitolul porturi deoarece are 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.

Ecranul laptopului e unul atipic deoarece are diagonală de 16,1 inci. Restul caracteristicilor legate de ecran ar fi rezoluţia FHD, panelul IPS şi stratul anti-glare (pentru calumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa).
Dacă vreţi un desktop replacement de 17,3 inci atunci vă recomand acest MSI.

La capitolul ergonomie are ecran clar (datorită panoului IPS şi stratului anti-orbire) şi tastatură iluminată.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva cu performanţe bune care să facă faţă jocurilor, editărilor video şi sarcinilor sofisticate.

Te-ar mai putea interesa