HP Pavilion 15-ec2017nq, laptop negru pentru gaming

Laptopul HP Pavilion 15-ec2017nq este un alt model creat pentru cei pasionați de jocuri și nu numai, iar dacă vă doriți componente mai diferite, atunci alegeți seria Omen. Configurația modelului prezentat este una satisfăcătoare și dotările sunt excelente, mai că nici nu veți simți lipsa vechiului laptop sau PC. Observ că ecranul este ideal pentru cei care vor să joace jocuri cu multe fps-uri, adică are o rată de refresh generoasă – 144 Hz.

Vă puteți face o idee despre el din poza de jos, însă laptopul arată mult mai bine în realitate și tastatura are iluminare pentru a-l putea folosi indiferent de momentul zilei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului de sus este destul de satisfăcătoare pentru jocurile care vreți să le încercați și poate că nu doriți să aveți setări maxime în anumite jocuri. Unele jocuri rulează decent pe numeroase laptopuri pentru că sunt mai bine optimizate și mă refer la cele multiplayer. Placa video a procesorului nu prea vă interesează deoarece nu este foarte performantă, ci mai degrabă vă interesează cea dedicată numită GeForce GTX 1650 cu memorie de 4GB. Aceasta înlocuiește vechiul model GTX 1060 care a fost destul de popular.

Puteți pune până la 16GB memorie RAM dacă considerați că 8GB nu este de ajuns pentru jocurile care le veți încerca. SSD-ul actual este suficient de mare însă poate fi înlocuit oricând cu altul ori poate alegeți o soluție de stocare externă.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt excelente în acest buget, dar să nu neglijăm dotările sale. Are un ecran cu specificații foarte bune, porturi numeroase pentru a putea conecta periferice diverse, WiFi ax, difuzoare Bang & Olufsen, cameră web HD, sistem de răcire decent și altele. Laptopurile create pentru gaming nu sunt foarte ușoare, dar nici foarte compacte. Totuși, sunt îmbunătățiri semnificative la noile generații și merită să alegeți un laptop cât mai nou.

Configurațiile cu procesoare AMD sunt tot mai populare datorită scorului de performanță oferit și acel Ryzen 5 poate fi comparat cu un Core i5 de la Intel. HP Pavilion 15-ec2017nq este recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa