HP Pavilion 16-a0057nq, laptop cu Intel Core i5-10300H Quad Core

Pentru cei cu un buget mediu interesați de un laptop de gaming decent recomand modelul HP Pavilion 16-a0057nq. Vine cu procesor i5, placă video GTX și SSD. Se adresează celora pasionați de jocuri cât și celora care vor un laptop performant pentru sarcini multimedia ori sarcini ceva mai costisitoare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e performant și are o portabilitate bună.

Vine cu o portabilitate bună, greutatea fiind decentă (de 2,3 kilograme), iar bateria ține undeva la 4 ore (depinde ce faceți pe laptop). Placa de rețea este una performantă, însă voi poate alegeți să vă conectați la internet prin WiFi (versiunea ac 2×2). Deci, o să puteți descărca destul de rapid fișierele dorite. Sistemul de operare .nu este instalat și trebuie pus ulterior de pe un stick, iar instalarea va dura câteva minute

În cazul în care sunteți pasionați de jocuri o să vă ajute placa video GTX 1650 care are 4 giga memorie RAM și face parte din clasa 2 a plăcilor video. Nici procesorul nu e mai prejos deoarece e vorba despre un i5 din generația a 10-a, și la benchmark acesta scoate 8769 puncte. Deci, de mult mai performant comparativ cu un Core i3. Acest producător oferă soluții și cu procesoare AMD Ryzen care sunt la fel de performante pentru cât costă. Pentru stocare se folosește de un SSD de 256, iar această componentă mai are rol și de accelerare a diferitelor sarcini întrucât e de vreo 10 ori mai rapid decât un HDD.

Dezavantaje

Din păcate nu are cel mai mare SSD, după cum am mai menționat anterior. Recomand să montați un SSD mai mare cât aveți mai mulți bani strânși sau alegeți mai unul pe lângă cel instalat.

Verdict

Laptopul de față HP Pavilion 16-a0057nq se adresează celora interesați de un model care să arate bine și să funcționeze fără reproș în orice condiție. Tastatura iluminată este perfectă și va fi utilă ori de de câte ori vă jucați seara târziu și nu aveți o lampă de birou.

 

Te-ar mai putea interesa